facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camper automaat

Onbezorgd op reis met een camper automaat

Wilt u een camper huren of kopen en bent u op zoek naar een camper automaat? Campertravels geeft u groot gelijk. Het reizen met een camper automaat geeft veel gemak omdat u niet meer hoeft na te denken over schakelen. Campertravels heeft een uitgebreid aanbod automaat campers te huur en automaat campers te koop.

Bij de zoektocht naar een camper, of u nu gaat huren of kopen, moet u altijd over veel dingen nadenken. Hoeveel slaapplekken heeft u nodig? Hoe moet de camper ingedeeld zijn? Is er een merk dat uw voorkeur heeft? Heeft u ook wel eens nagedacht over de voorkeur voor een handgeschakelde camper of een camper automaat? Bij Campertravels hebt u de keuze uit beide, maar waar baseert u uw keuze op?

Handgeschakelde camper of camper automaat?

  • Een handgeschakelde camper is vaak goedkoper dan een camper automaat.
  • Als u goed schakelt in een handgeschakelde camper rijdt u vaak tegen een laag verbruik. Dit geldt wel alleen als de bestuurder een goede schakeltechniek heeft.
  • Een automaat neemt het schakelen van de bestuurder over en daardoor is het niet belangrijk of die bestuurder wel of niet goed kan schakelen. De techniek wordt zo beschermd.
  • Bij een handgeschakelde auto bepaalt u zelf wanneer u schakelt als u bijvoorbeeld in de bergen rijdt.
  • Met een camper automaat is het rijden in de bergen eenvoudiger. Met een handgeschakelde auto is enige handigheid vereist als u bijvoorbeeld tegen een helling op rijdt.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen een handgeschakelde camper of een camper automaat? Neem dan contact met ons op! We laten u graag de verschillen zien.

Zowel in ons aanbod huurcampers als het aanbod campers te koop ziet u duidelijk welke campers een automatische versnellingsbak hebben.

Ga direct naar het aanbod campers te huur

Ga direct naar het aanbod campers te koop