facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

camper huren in Overijssel

Gemakkelijk een camper huren in Overijssel

Huur snel en gemakkelijk een camper in Overijssel bij Campertravels. Heeft u geen zin in verplichtingen tijdens uw vakantie, maar wilt u niet het hele jaar door een camper ergens gestald hebben? Dan is een camper huren in Overijssel de ideale oplossing.

camper huren in overijsselComplete vrijheid

Een gehuurde camper biedt de oplossing als u zorgeloos op reis wilt. Natuurlijk zijn er altijd dingen waar u rekening mee moet houden. Denk hierbij aan het betalen van campertol, het feit dat u niet overal mag en kan parkeren en dat u geen smalle straatjes in kunt rijden. Daarentegen heeft u wel complete vrijheid in waar u heen wilt en hoe lang u daar wil blijven. Blijf een paar dagen bij een grote stad en pak overdag de fiets om onbekende plekken te ontdekken.

Onderhoud van onze campers

Onze campers worden goed onderhouden in een hiervoor gemaakte garage, waar wij beschikken over moderne diagnose-apparatuur. Daarnaast hebben wij ervaring met onder andere het opbouwen van achteruitrijcamera’s, navigatie en fietsendragers. Die laatste wordt gratis geleverd bij het huren van een camper in Overijssel. Wij zijn ook altijd bereid om uw camper een onderhoudscheck te geven als uw camper niet bij ons gehuurd of gekocht is. Zie op onze website waarin wij nog meer gespecialiseerd zijn.

Verzekerd op reis

Bij het huren van een camper bij Campertravels in Overijssel bent u WA-Casco (all-risk) verzekerd. Dit is inclusief pechhulp en een vervangende camper. Daarnaast is het mogelijk om zelf uw aanvullende verzekeringen te kiezen. Tijdens de gehele duur van uw reis kunt u gratis uw auto op ons terrein parkeren.

Aanbiedingen voor camperverhuur in Overijssel

Het hele jaar door hebben wij speciale aanbiedingen. Bekijk de lijst voor het actuele aanbod. In het midden- en hoogseizoen geldt altijd een bepaald kortingsbedrag dat vaststaat. Deze kunt u ook vinden op de lijst.

Camper kopen?

Mocht u nou geen genoeg kunnen krijgen van het rondreizen in een camper, bieden wij de mogelijkheid er zelf één aan te schaffen. Zo heeft u het hele jaar door plezier van uw “rijdende huis” en kunt u zelf weten wanneer u eropuit trekt. Neem voor meer informatie over het kopen en huren van een camper in Overijssel contact met ons op.