facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camper huren Zwolle

Woont u in de omgeving van Zwolle en wilt u een camper huren? Kom dan naar Campertravels in Balkbrug. Op slechts een klein half uurtje rijden van Zwolle vindt u ons camper verhuurbedrijf. Bij ons kunt u zonder zorgen een camper huren voor een avontuurlijke vakantie. De campers zijn te huur voor een weekend of week, maar zeker ook voor langere periodes.

Camper huren Zwolle: onbezorgd op reis

Alle campers van Campertravels verkeren in optimale staat. Hier controleren we streng op, want we onderhouden de huurcampers in onze eigen speciaal ingerichte campergarage. Ook beschikken we over onze eigen speciaal ingerichte diagnoseapparatuur. De campers zijn WA-Casco (all-risk) verzekerd en voorzien van:

  • Pechhulp service (vervangende camper bij pech/schade)
  • Schadeverzekering inzittenden
  • Onze campers zijn zeer compleet uitgerust
  • Gratis parkeerservice van uw auto bij ons achter een veilig hek

De vrijheid van camperreizen

Reizen met een camper geeft heel veel vrijheid. Heerlijk rijden naar mooie plekjes en pas stoppen als u denkt: ‘hier wil ik overnachten!’. Heeft u het ergens wel weer gezien? Rijd dan naar de volgende plek. U heeft uw bed altijd bij zich dus in principe kunt u overal slapen! Dat hangt natuurlijk wel af van het land waar u verblijft. In sommige landen (zoals Noorwegen), mag u (bijna) overal wildkamperen. Ook in het Zuiden van Europa kunt u in overleg met de eigenaren op bijvoorbeeld mooie wijnboerderijen kamperen.

Camper huuraanbod

Ons huuraanbod is divers. We bieden zowel campers die geschikt zijn voor vier personen als campers waar zes mensen kunnen slapen. Als u de camper meerdere weken huurt, krijgt u korting op de weekprijs.

Hier vindt u ons actuele huuraanbod: Camper huren Zwolle

Camper kopen

Wilt u liever een eigen camper hebben? Bij ons kunt u ook campers kopen. Hoe fijn om uw met een camper op reis te gaan die helemaal van u zelf is! U kunt bij ons ook eerst een camper huren om te bepalen of het reizen met een camper iets voor u is. Ook kunt u een camper kopen met verhuur. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Bekijk het aanbod campers te koop