facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camper Ommen

Camper Ommen

Een camper huren of kopen in Ommen? Bekijk de campers van Campertravels!

Campertravels verhuurt zo goed als nieuwe campers in Ommen. Onze campers staan in Balkbrug, op slechts 10 minuten rijden van Ommen. U kunt de campers die we verhuren ook allemaal op onze website bekijken. Ziet u een camper die u graag wilt huren? Neem dan altijd even contact met ons op! Wij kunnen u direct vertellen of we de camper nog hebben staan. U kunt de camper ook altijd vrijblijvend komen bekijken.

Ga direct naar de actuele voorraad campers

Camper kopen

Woont u in Ommen en wilt u geen camper huren, maar liever een camper kopen? Ook dan bent u op de goede plek bij Campertravels. We bieden doorlopend zeer nette campers aan die van een eerste eigenaar komen. Ook bieden we u de kans om te kopen inclusief verhuur. U kunt dan een gegarandeerde huuropbrengst van € 8000,- direct van de verkoopprijs afhalen. Wel moet u de camper dan kopen voordat het verhuurseizoen begint.

Camper financiering

Wilt u wel graag een camper kopen, maar heeft u niet de financiële middelen om in een keer een groot bedrag te betalen? U kunt ook een financiering afsluiten zodat u de camper per maand kunt afbetalen. Via onderstaande button kunt u direct een schatting van het te betalen maandbedrag berekenen.

Reizen met de camper

Met de camper reizen is voor veel mensen genieten van ultieme vrijheid. Op vakantie met de camper heb je altijd een slaapplek bij je. Zie je een mooie plek waar je de camper kunt parkeren? Dan blijf je hier gewoon! In Nederland mag je niet overal wildkamperen, maar in bijvoorbeeld Noorwegen mag dat wel. Heb je het ergens wel weer gezien? Dan rijd je gewoon weer verder met je camper!

Campertravels Reviews

Benieuwd naar ervaringen van anderen die hun Camper bij Campertravels vlakbij Ommen hebben gehuurd of gekocht? Lees de vakantieverhalen en camper ervaringsverhalen dan hier.

Ga naar de reviews

Hymer I 580 camper verhuur 2024 nr 1

enkele bedden hefbed euro 6

automaat

Meer informatie

Hymer I 580 Camper verhuur 2024 nr 2

enkele bedden hefbed euro 6 motor

automaat

Meer informatie

Hymer I 580 camper verhuur 2024 nr 3

enkele bedden hefbed euro 6

automaat

Meer informatie