facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camper verhuur

Camper verhuur bij Campertravels

Op vakantie gaan zonder vaste accommodatie en zonder van tevoren alles vast te leggen? Het is mogelijk door een camper te huren. Camper verhuur maakt het mogelijk zelf te weten hoe lang je weggaat zonder eerst te moeten bedenken waar je precies gaat verblijven. Door de eindeloze mogelijkheden kom je op plekken waar je nog nooit geweest bent, perfect voor een avontuurlijke vakantie.

camper verhuur

Volledig uitgeruste campers

De campers van Campertravels zijn uitgerust met airco en worden goed onderhouden in een speciale campergarage. Hier is speciale diagnose-apparatuur aanwezig. Ook is het mogelijk satelliet-tv bij uw camper te huren. De camper verhuur heeft haar campers WA-Casco (all-risk) verzekerd. Kies zelf of u met één of vier personen rond gaat reizen en uw vakantie is al zo goed als gepland! Mocht u geen zin hebben om alleen maar in de camper te zitten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Een fietsdrager wordt gratis bij de camper geleverd.

Houd hier rekening mee bij camper verhuur

Hoewel u niet na hoeft te denken over vooraf campeerplekken reserveren en precies bedenken wat uw planning zal zijn, zijn er een aantal dingen waar u bij het huren van een camper rekening mee moet houden. Rondreizen met een camper kan natuurlijk niet overal. Zo past u niet door de smalle steegjes en straatjes waar je met een normale auto wel doorheen zou kunnen. Hetzelfde geldt voor parkeerplaatsen: kleine, lokale supermarkten hebben meestal niet de mogelijkheid om een voertuig van 5 meter lang te stallen. Kijk daarom van tevoren waar u wel en niet kunt rijden en waar u uw boodschappen kunt doen. Daarnaast is het handig rekening te houden met de speciale tol die voor campers geheven wordt.

Ook is het niet overal mogelijk om “wild” te kamperen. Wilt u zeker zijn van waar u wel en niet mag verblijven in Nederland? Campertravels heeft de leukste camperplaatsen in Nederland op een rijtje gezet.

Camper kopen

Kunt u geen genoeg krijgen van het reizen en wilt u liever uw eigen camper kopen? Ook dat is mogelijk bij onze camper verhuur. Kijk online voor ons aanbod of neem contact met ons op voor verdere informatie.