facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camperhuur

Camperhuur bedrijf Campertravels verhuurt zo goed als nieuwe campers voor uw volgende campervakantie. Of u nu een weekje, een weekend of voor langere periode op vakantie wilt met een camper, bij Campertravels kunt u voor elke gewenste periode een camper huren. Bekijk de huurcampers hier.

Zonder zorgen op vakantie

Bij Campertravels verhuren we een mooie aanbod nette campers die van alle gemakken zijn voorzien. Als u met één van onze campers op vakantie gaat hoef u zich geen zorgen te maken over de staat van de camper of over eventuele pech. Alle campers zijn namelijk WA-Casco (all-risk) verzekerd inclusief pechhulp en vervangende camper.

Ga direct naar onze voorraad huurcampers 

De campers zijn allemaal voorzien van een complete inventarisatie. Denk aan servies, pannen, een tuintafel en stoelen, een koffiekan en nog veel meer. U hoeft zelf dus alleen maar uw kleding en persoonlijke verzorgingsartikelen mee te nemen! Bekijk de inventarisatielijst.

Reizen met een camper is geweldig. U ervaart ultieme vrijheid als u eropuit trekt met de camper. Voordeel is dat u uw slaapplek altijd bij u hebt. In Nederland zit u natuurlijk wel aan de camperplaatsen vast, maar zodra u naar een land als Noorwegen rijdt, mag u bijna overal gaan staan waar u wilt. Ook in Zuid-Europa mag u soms op indrukwekkende wijnvelden of olijfgaarden van boeren logeren.

De voordelen van camperhuur

Camperhuur is zeer voordelig als u het tegenover een camper kopen zet. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud en ook hoeft u niet na te denken over de stalling. U kunt met plezier vakantie vieren en levert de camper na uw vakantie gewoon in bij Campertravels.

Wilt u toch liever een camper kopen? Wij verkopen ook campers! Bekijk ons aanbod campers te koop direct online.

Over Campertravels

Campertravels is in 2007 opgericht door Wilco Ruinemans. Hij maakte veel reizen met zijn camper in Europa en de passie voor campers werd alleen maar groter nadat hij begin jaren negentig voor het eerst met de camper op reis ging. Lees hier meer over de passie van Wilco.