facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camperplaatsen in Nederland

Gaat u met de camper op reis en bent u op zoek naar camperplaatsen in Nederland? Op onze website vindt u handig overzicht met een groot aantal mooie camperplaatsen in ons eigen land. Ideaal als u een rondreis wilt maken door Nederland.

Ga direct naar het overzicht:

Camperplaatsen in Nederland

In ons handige camperplaatsen overzicht hebben we de camperplaatsen per provincie op een lijst gezet. Per camperplaats in Nederland vindt u meer informatie over de plaats. U vindt bij ons het adres, website en contactgegevens. Bij een aantal camperplaatsen kun u ook direct foto’s van de camperplaats bekijken.

Met de camper op reis

Met een camper reizen staat voor ultieme vrijheid. Heerlijk op pad met uw eigen slaapplek altijd bij de hand. In Nederland mag u niet wildkamperen, maar gelukkig zijn er genoeg fijne camperplaatsen in Nederland waar u terecht komt. Ga bijvoorbeeld naar de prachtige provincie Overijssel en geniet van de groene bossen en mooie heides. Wilt u meer richting zee? Bekijk dan de camperplaatsen in Zeeland.

Camperverhuur bij Campertravels

Bent u van plan om met een camper op reis te gaan, maar heeft u nog geen camper? U kunt ook een camper huren! Een camper huren is ideaal, want u heeft geen onderhoudskosten en als u thuiskomt hoeft u niet na te denken over het stallen van de camper, want u kunt hem gewoon weer bij ons inleveren. Of u nu een weekend, midweek of meerdere weken een camper wilt huren, bij ons is dat allemaal mogelijk.

Nog een groot voordeel van het huren van een camper is dat u niet in een keer een groot bedrag hoeft neer te leggen, maar wel met een zo goed als nieuwe luxe camper op reis kan. Als u een echte camperreiziger bent, kunt u op deze manier elke vakantie een andere camper meenemen!

Bekijk het actuele camper te huur aanbod hier.