facebook twitter
-

06-54318597

Camperplaatsen

Dit jaar wilt u er met de camper op uit. De plannen zijn gemaakt om een camper te huren of u hebt er één gekocht. Een geweldig leuk idee zo’n avontuurlijke camperreis, maar waar gaat de reis heen? Wat zijn de leukste camperplaatsen in Nederland? Campertravels heeft ze voor u op een rij gezet.

Bekijk het ruime aanbod aan mooie en verassende camperplaatsen in Nederland hieronder.

Filtreer op provincie:

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Zeeland

Camper huren in Nederland

U hoeft niet ver te reizen voor een geweldige vakantie, sterker nog, u hoeft het land niet eens uit! Huur een camper en ga er eens heerlijk op uit in eigen land. Er valt nog zoveel te zien in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke watersportvakantie aan de Friese Meren, of bezoek de gezellige dorpjes in het groene Overijssel. Trek met de camper naar het westen en bezoek de bruisende hoofdstad, of geniet van de rust en de gezelligheid in Brabant. 
Ook zijn er verspreid over Nederland een aantal adembenemend mooie nationale parken te vinden met prachtige camperplaatsen.

Nederland is zeer veelzijdig als het op kamperen aankomt. Overnacht bijvoorbeeld eens op het erf van een boer en help mee op de boerderij.
Wilt u liever met uw camper naar de Nederlandse kust? Elk seizoen is prachtig aan de zee. Ontspannen zonnen in de zomer of even heerlijk uitwaaien in de winter.

Camperplaatsen in de natuur of stad

Houdt u van winkelen dan staan er verschillende mooie steden op u te wachten.
Ook als u een groot liefhebber van de uitgestrekte bossen en veelzijdige natuur bent hoeft u het land niet uit. In Nederland is meer dan 32000 kilometer fietspad te vinden en er zijn geweldige wandelroutes uitgestippeld in de vrije natuur.

Camperplaatsen aan zee

Van een rustgevend verblijf in de prachtige omgeving rond het Groningse Lauwersoog, tot kamperen middenin de stad aan het IJ in Amsterdam, tot heerlijk uitwaaien aan de Zeeuwse Noordzeestranden. Campertravels neemt u mee op een onvergetelijke reis door natuurrijk en veelzijdig Nederland.

Camper huren of kopen?

Heeft u al veel zin in de reis, maar heeft u nog geen camper tot uw beschikking om de reis mee te maken? Campertravels heeft een ruim aanbod zo goed als nieuwe campers die we zowel verhuren als verkopen. Als u een camper koopt heeft u als voordeel dat de camper helemaal van u is. U kunt op reis gaan wanneer u wilt. Een camper huren is ook heel fijn, want dan heeft u geen zorgen over onderhoud, verzekeringen en bijvoorbeeld een stalplaats.

Wilt u een camper huren? Zoek dan een camper uit in ons camperverhuur aanbod. Bekijk hier alle campers te huur. Liever een camper kopen? Bekijk dan hier ons aanbod campers te koop.