facebook twitter
-

06-54318597

7 camper tips voor een geslaagde vakantie

7 camper tips voor een geslaagde vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie met de camper? Dan hebben wij 7 camper tips op een rij gezet die een campervakantie een stuk leuker gaan maken! Lees onze tips en geniet tijdens uw volgende camperreis.

  1. Ga op pad met een goed onderhouden camper. Check voordat u vertrekt of de camper goed onderhouden is. Als u de camper bij Campertravels huurt, ontvangt u de camper altijd volledig onderhouden voor de reis. Heeft u hem niet bij ons gehuurd? Check dan de noodzakelijke dingen zoals bandenspanning, oliepijl, koelvloeistof en verlichting. Check ook of de koelkast het doet en het fornuis. Weet u niet zeker waar uw camper allemaal aan moet voldoen? Laat hem dan checken door een auto- of camperbedrijf.
  2. Test de camper thuis! Huurt u de camper? Dan is de camper na het ophalen waarschijnlijk helemaal nieuw voor u. Probeer ruim voordat u vertrekt even alles uit. Hoe werkt de keuken? Hoe werkt de verwarming? Hoe slapen de bedden? Allemaal dingen waar u niet pas achter wilt komen als u al op de plek van bestemming bent.
  3. Zodra u wegrijdt begint de vakantie. Ga ontspannen op pad! Neem voldoende drinken, eten en andere lekkere dingen mee als u weggaat. Geniet vanaf het moment dat u vertrekt. Komt u in de file te staan? Geeft niks, u heeft vakantie! Draai van de weg af en ga even koffie drinken. Voordeel van reizen met een camper is dat u alles bij de hand heeft.
  4. Slecht weer? Maak het gezellig in de camper, steek kaarsjes aan en speel een spelletje. Zorg ervoor dat de camper stabiel staat en niet weg kan zakken in drassige grond. Let ook op dat de luifel niet ‘vol’ kan lopen met water. Blijft het weer slecht? Rijd dan naar de volgende locatie! Dat is het grote voordeel van reizen met een camper.
  5. Kom voor het donker aan. Vermijd in het donker aankomen op een parkeerplek. Het scheelt enorm als u in het licht de camper kunt parkeren en de elektriciteit kunt aansluiten. Toch in het donker aangekomen? Zorg dan voor een goede zaklamp of bijvoorbeeld een hoofdlamp. Handig bij het recht zetten van de camper!
  6. Zoek een goede Kampeerplek. Ga niet zomaar ergens staan op de camping of kampeerplek in het wild. Zoek een stuk grond dat zo vlak mogelijk is. Maak grond vrij; haal grote takken en stenen weg. Gebruik de oprijwiggen om de camper zo waterpas mogelijk neer te zetten. Dat slaapt wel net zo lekker!
  7. Elektriciteit. Aangekomen op de plek van bestemming? Check dan waar de elektriciteitspalen staan voordat je de camper definitief neerzet. Zo voorkomt u dat als u net helemaal goed staat erachter moet komen dat uw elektriciteitskabel te kort is!

Camper huren?

Wilt u een camper huren voor uw volgende reis? Bekijk dan nu ons aanbod direct online!

Aanbod campers te huur