facebook twitter
-

06-54318597

Camperreis Spanje

Camperreis Spanje

Droom jij er ook van om met je camper door Spanje te reizen? Of je nou een camper huurt met alle moderne snufjes of tevreden bent met een basic model, het is zeker aan te raden je kampeerwagen mee te nemen voor een camperreis Spanje door dit mooie zonovergoten land.

Verblijf op de mooiste plekken aan de Spaanse Costa of bezoek de bruisende wereldsteden Barcelona en Madrid.
Spanje is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in de wereld. Denk je erover na om in het hoogseizoen een camperreis door Spanje te maken dan is het verstandig om hier rekening mee te houden. Zo kun je bijvoorbeeld vooraf je camperovernachtingen boeken om volgeboekte campings te voorkomen.  Natuurlijk kun je ook buiten de hoogseizoenen erop uitgaan. Je hoeft niet veel rekening te houden met het weer, Spanje telt ongeveer 315 zonnige dagen per jaar. De kustgebieden in het zuiden en oosten hebben een mediterraans klimaat.

In Spanje vind je een grote geografische diversiteit. Van uitgestrekte groene weilanden in het noorden tot besneeuwde bergtoppen in het zuiden tot langgerekte zandstranden in het oosten en zuiden. Of je het land nou bezoekt voor de geweldige feesten, de historische plekken, wintersportactiviteiten of de relaxte sfeer, er is voor iedere reiziger wat te vinden.
De toeristische plekken en zo ook de drukte bevinden zich vooral rond de kust. Ben je op zoek naar prachtige historische plekken of gewoonweg meer rust, trek dan het binnenland in.

Camperplaatsen Spanje

Staplekken voor je camper zijn goed te vinden in Spanje. Er zijn veel parkeerplaatsen speciaal ingericht voor campers. Daarnaast zijn er tal van campings te vinden. Soms heb je geluk en mag je onder bepaalde voorwaarden kamperen. Dit is niet toegestaan in nationale parken.
Mocht het nodig zijn dan is zelfs het overnachten rond snelwegen toegestaan.  Een van de mooiste overnachtingen als je onderweg bent met de camper is wel España Discovery. Je overnacht bij wijnboeren op grote boerderijen. Een geweldige belevenis.