facebook twitter
-

06-54318597

Eerste wellness camperplaats in Nederland

Eerste wellness camperplaats in Nederland

Bij Campertravels verhuren en verkopen we niet alleen de mooiste campers, we willen onze klanten ook laten zien waar ze allemaal met hun camper naartoe kunnen reizen. In ons overzicht camperplaatsen hebben we een groot aanbod camperplaatsen in heel Nederland onder gebracht. Nu komt daar een nieuwe wellness camperplaats bij: Camperplaats Vechtdal. Het bijzondere aan deze camperplekken is dat er een aantal uitgerust is met een privé hottub, massageruimte, sauna en zelfs een schoonheidssalon. Dit is de eerste wellness camperplaats in Nederland.

Luxe campervakantie

Met de wellness faciliteiten bij de camperplaatsen kunt u uw campervakantie zo luxe maken als u zelf wilt. Het terrein van Camperplaats Vechtdal ligt in Nieuwleusen, in het Overijsselse Vechtdal, en heeft 12 ruime verharde camperplaatsen van 80 m2 waarvan vier met een privé hottub, massageruimte, sauna en zelfs een schoonheidssalon. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van broodjesservice, arrangementen en gratis WiFi. Ook zijn er verwarmde toiletten en douches aanwezig.

Ga naar de website voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.

Camperplaatsen in Nederland

Wie zegt dat je voor een mooie vakantie naar het buitenland moet? Nederland heeft ontzettend veel mooie plekken. Op onze pagina Camperplaatsen hebben we de mooiste plekjes in Nederland bij elkaar gezet. Ons eigen land leent zich perfect voor een weekend of midweekje vakantie in de mooie groene natuur. Zelfs een zomervakantie aan zee kun je prima in ons eigen land vieren.

Heeft u nog geen camper om mee te gaan reizen? Dan kunt u bij Campertravels misschien een camper huren! Wij verhuren een groot aanbod luxe en nieuwe campers waarmee u heerlijk op vakantie kunt gaan. Heeft u liever een eigen camper? U kunt ook een camper bij ons kopen.

Bekijk hier het aanbod huurcampers

Bekijk hier het aanbod campers te koop