facebook twitter
-

06-54318597

Nieuwe camperplaatsen in Elburg, Gelderland

Nieuwe camperplaatsen in Elburg, Gelderland

In Elburg wordt de Hanzehaven uitgebreid en daarmee gaan de huidige camperplaatsen aan de Havenkade verdwijnen. In de gemeente komt het college van B&W u met het initiatief om een mooi stuk grond langs de Kamperdijk in te richten als nieuwe camperplaatsen in Elburg in Flevoland. Zo schrijft Veluweland op haar website. Een mooie nieuwe plek voor camperaars!

Tegen Veluweland.nl vertelt wethouder José Oosthoek (EB) dat ze blij is met het voorstel om de nieuwe camperplaatsen aan de Kamperdijk te maken: “Als de raad hiermee instemt blijft Elburg een aantrekkelijke gemeente voor campers, met een plek die goed voorziet in de behoefte van mensen die met een camper rondtrekken.”

Loopafstand naar de binnenstad

De nieuw bedachte locatie is volgens de wethouder een goede optie. “Voor camperaars zijn de nieuwe camperplaatsen in Elburg een hele mooie plek. De loopafstand naar de binnenstad blijft gelijk en de nieuwe plek biedt meer privacy. Daarom heeft ook de Nederlandse Kamper club haar instemming gegeven voor deze locatie”, aldus Oosthoek tegen Veluweland.

De nieuwe camperplaatsen die worden voorgesteld komen achter de dijk te liggen en dat maakt de plekken mooi beschut. Het is daarnaast ook de bedoeling dat de gemeente de nodige beplanting aanlegt, want dat schermt de locatie nog beter af. Oosthoek vertelt dat de locatie daarnaast ook goed uit te breiden is. Zo wordt er ook rekening gehouden met de toekomst.

Camper huren?

Ook al zijn de nieuwe camperplaatsen nog niet gerealiseerd, misschien krijgt u al wel zin om met de camper op reis te gaan? Bij Campertravels kunt u een camper huren. Het fijne van een camper huren is dat u onbezorgd op reis kunt gaan. U hoeft zich geen zorgen te maken over verzekeringen of onderhoud. Liever met een eigen camper op reis? Bekijk dan eens ons aanbod campers te koop!

Bekijk ons aanbod campers te huur

Bekijk ons aanbod campers te koop