facebook twitter
-

06-54318597

Reis met de camper door Frankrijk!

Reis met de camper door Frankrijk!

Het staat op de bucketlist van velen, een roadtrip maken. En heb jij er nou altijd al van gedroomd om met de camper door Frankrijk te reizen? Twijfel dan niet langer en huur een camper bij Campertravels om de reis van je dromen waar te maken.

Waarom naar Frankrijk?

Frankrijk is samen met Duitsland het favoriete vakantieland van Nederlanders. Niet gek dus dat de Fransen zo goed ingesteld zijn op de massa toeristen die elk jaar naar hun land komt. De vele bezienswaardigheden en de prachtige natuur maken dat er voor iedereen wel wat te doen en te zien is. Bezoek het Louvre, het kasteel van Versailles of geniet van de uitgestrekte stranden aan de Côte d’Azur of de Franse Riviéra. Hou je juist niet zo van de drukte? Breng dan een bezoek aan één van de vele wijnstreken of maak een wandeling door het Jura gebergte. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens een camperreis door Frankrijk.

De beste routes voor een rondreis met de camper door Frankrijk

Natuurlijk zijn er een heleboel vaste routes die je kunt volgen, zodat je zeker niets mist. Hier is een selectie van willekeurig gekozen routes, aangeraden door de ANWB:

  • Reis 900 kilometer door de Pyreneeën van kust naar kust. Rijd vanaf Santiago langs Cirque de Gavernie en eindig bij de historische badplaats Collioure. Geniet van de bijzondere bergpaden en kijk je ogen uit in de natuur waar je dwars doorheen rijdt!
  • Liever een wat kortere route? Kies voor de autoroute door Bretagne. Dit is één van de weinige plekken in Europa waar je nog zoveel (pre)historische geschiedenis zult vinden. Afwisselend met de prachtige witte stranden en verlaten kastelen en vuurtorens, is deze reis met de camper zeker de moeite waard.
  • Ook voor echte cultuur ben je met je camper in Frankrijk zeker aan het juiste adres. Langs de Loire is een prachtige kastelenroute. Zwijmel weg bij de pracht en praal die de kastelen bezitten en breng een bezoek aan elk kasteel dat gevestigd is tussen Orléans en Saumur.

Veel plezier!

Twijfel dus niet langer en pak meteen je koffers. Maak de reis van je leven en trek met de camper door Frankrijk. Ben je (nog) niet in het bezit van een eigen camper? Neem contact op met Campertravels voor de mogelijkheden! Vergeet vooral niet te genieten!