facebook twitter
-

06-54318597

Top 6 camperplaatsen in de natuur van Nederland

Top 6 camperplaatsen in de natuur van Nederland

Nieuwe energie op doen? Ga dan kamperen in de natuur. Even genieten van helemaal niets. Geen druk stadsleven, geen razende auto’s om je heen. Gewoon terug de natuur in. Wij zetten 6 prachtige camperplaatsen in de natuur voor je op een rij. Meer keuze nodig? Bekijk dan hier nog meer camperplaatsen in Nederland.

1. Slapen bij de boswachter: Natuurkampeerterrein Borger

Als je van de natuur houdt is deze kampeerplek in het plaatsje Drouwen in Drenthe echt geweldig. Ver weg van de bewoonde wereld, slapen tussen enorm grote Douglassparren van de Hondsrug en het enige geluid dat je hoort, zijn de geluiden uit de natuur. Meer lezen over deze kampeerplek? Bekijk hier meer.

2. Omarmd door bos: Het Bos Roept

Dit natuurkampeerterrein ligt in Slootdorp in Noord-Holland. Op deze kampeerplek zwommen honderd jaar geleden vissen. Nu zie je er egels, vossen, uilen, buizerds en reeën. De kampeerplek is omarmd door een zeer gevarieerd en groot bos. Geweldig als je volledig in de natuur wilt verblijven met je camper. Meer informatie over deze kampeerplek

3. Natuurkampeerterrein aan zee: Hoeve Batenburg

Houd je van de zee? Ga dan naar het natuurkampeerterrein Hoeve Batenburg in Ellemeet/Noordwelle in Zeeland. Vanaf deze plek heb je uitzicht op de duinen en het strand op loopafstand. Voor kinderen is er een kleine speeltuin en ook is er gratis wifi. Lees hier meer over Hoeve Batenburg.

camperplaatsen in de natuur

4. Kamperen op een landgoed in Noord-Brabant

Deze natuurcamping is in 2018 door de Guardian uitgeroepen tot een van de 20 mooiste natuurcampings van Europa. De kleinschalige camping ligt in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant dichtbij de linkeroever van de Maas. Prachtig om te wandelen en fietsen. Meer info

5. Op het platteland in Friesland: Camping de Wedze

Deze kleinschalige natuurcamping De Wedze ligt in Twijzel, op het platteland in de provincie Friesland. Er zijn 25 kampeerplaatsen en kun je echt volledig genieten van rust, ruimte en buitenzijn. De mooie groene omgeving leent zich perfect voor het maken van mooie wandel- of fietstochten. Informatie over camping de Wedze

6. Wild spotten: natuurkampeerterrein Nieuw Soerel

Dit natuurkampeerterrein ligt middenin de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Wie wil wandelen fietsen of paardrijden kan hier zijn hart ophalen. Als je rond de schemering op pad gaat heb je ook nog eens grote kans op wild tegen te komen! Dit terrein is van Staatsbosbeheer en stelt je in staat te logeren bij de boswachter! Meer info.

Camper nodig?

Heb je na het zien van deze camperplaatsen in de natuur al zin gekregen in je volgende camper vakantie, maar ben je nog op zoek naar een huurcamper? Bekijk dan snel ons huuraanbod. Wij verhuren zo goed als nieuwe campers die in zeer goede staat verkeren. Bekijk hier het actuele aanbod campers te huur.