facebook twitter
-

06-54318597

Altijd actueel camper occasion aanbod bij Campertravels

Altijd actueel camper occasion aanbod bij Campertravels

Wij van Campertravels vinden niets fijner dan reizen met de camper. De vrijheid die je ervaart als je met een camper op pad gaat is niet te evenaren met bijvoorbeeld een vaste vakantieplek. Zo kun je de camper parkeren waar je wilt. Is het ergens leuk? Dan blijf je. Valt het weer tegen? Dan start je de camper en rijd je verder. Klinkt heerlijk toch? Met een eigen camper kunt u gaan wanneer u wilt.

Wilt u ook dat heerlijke camper vakantiegevoel ervaren? Bent u nog op zoek naar een camper? Campertravels biedt een groot camper occasion aanbod. Een camper van Campertravels is altijd zeer netjes en goed onderhouden. Vaak komen de occasions van een eerste eigenaar en al onze camper occasion kampeerwagens worden inclusief afleveringsbeurt en garantie op de motor en versnellingsbak afgeleverd.

Camper occasion financiering

Als u een camper occasion wilt kopen maar op dit moment de financiële middelen niet heeft, of ze ergens anders voor gebruikt, is het bij Campertravels mogelijk om een occasion onder financiering kopen. U kunt een gemiddelde indicatie van het maandbedrag berekenen via de calculator. Klik op de button hieronder.

rl_krediet_info

Een huurcamper kopen

Bij Campertravels hebt u ook de mogelijkheid om een camper huur occasion te kopen. U koopt dan met verhuur. De gegarandeerde huuropbrengst is dan €8000,- (koop voor aanvang van het verhuurseizoen). Dit bedrag kunt u direct van de verkoopprijs afhalen.

Heeft u meer vragen oven de financiering van of het kopen inclusief verhuur van een camper occasion? Neem dan contact met ons op. 

Bent u benieuwd naar het aanbod camper occasions van Campertravels? Bekijk dan hier ons actuele aanbod campers te koop. De occasions op onze website zijn allemaal voorzien van een groot aantal foto’s en een uitgebreide beschrijving. Heeft u toch vragen over een bepaalde camper occasion? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden.