facebook twitter
-

06-54318597

Bezoek Campertravels op de Camperbeurs in Hardenberg

Bezoek Campertravels op de Camperbeurs in Hardenberg

Wilt u eens heerlijk inspiratie opdoen omtrent campers of campervakanties? Dan is de Camperbeurs in Hardenberg een interessant evenement voor u! Juist als u Campertravels persoonlijk wilt leren kennen is een bezoek aan de beurs aan te raden. De beurs vindt plaats van 18 tot en met 20 september van 10.00 tot 17.00 uur. Tegen een zeer schappelijk entreetarief kunt u zich de hele dag laten onderdompelen in de wereld van campers.

Mail afbeelding

Campertravels staat dit jaar op de Camperbeurs. Als u persoonlijk kennis wilt maken met ons bedrijf is de beurs een ideale uitstap om meer informatie te vergaren over onze campers en onze diensten. Zo kunt u bij ons niet alleen campers huren en campers kopen, ook voor camper onderhoud bent u aan het juiste adres bij ons.

Een passende camper kiezen

Niet alleen kunt u kennis maken met ons bedrijf, ook kunt u verschillende presentaties bijwonen tijdens de camperbeurs in Hardenberg. Zo zijn er presentaties met onderwerpen als tips voor het kiezen van een passende camper, verschillende camperreizen, met de camper op wintersport en nog veel meer. 

De Camperbeurs leent zich er perfect voor om er een langer uitstapje van te maken. Ga heerlijk kamperen met uw camper in het prachtige Vechtdal. Bezoekers kunnen hun eigen camper gratis parkeren op het terrein van Evenementenhal Hardenberg. Wilt u meer informatie over de Camperbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg? Bezoek dan de website.

Camper huren en camper kopen

Wilt u voordat u de beurs komt bezoeken alvast online kennismaken met Campertravels? Bekijk dan ons huuraanbod campers en ons koopaanbod campers. Ook kunt u alvast meer lezen over camper onderhoud. Graag maken we persoonlijk kennis met u tijdens de gezellige Camperbeurs in Hardenberg.

Ga naar de website van de Camperbeurs Hardenberg