facebook twitter
-

06-54318597

Binnenkort nieuw in ons koopaanbod campers: Knaus Sun Ti 600 VERKOCHT

Binnenkort nieuw in ons koopaanbod campers: Knaus Sun Ti 600 VERKOCHT

Wilt u een nieuwe camper kopen? Houd dan ons koopaanbod campers in de gaten. Naast ons huidige aanbod campers voegen we binnenkort een zeer mooie camper toe aan ons koopaanbod campers. De Knaus Sun Ti 600 UF camper heeft een bouwjaar van 2006, maar heeft slechts 48.000 kilometer op de teller staan. Een prachtige camper die in zeer goede staat verkeerd en waar u heerlijke reizen mee kunt maken.

Doet u niets liever dan op vakantie gaan met de camper? Wij geven u groot gelijk. De vrijheid waarvan u profiteert als u met een camper reist is bijna niet te evenaren aan de vrijheid die andere kampeervoertuigen bieden. U kunt stoppen wanneer u wilt en overnachten waar u wilt. Zo komt u op de meest mooie plekken in de wereld. Huurde u tot nu toe altijd een camper en wilt u wel eens een camper helemaal voor uzelf? Of is uw huidige camper aan vervanging toe? Houd dan ons koopaanbod campers in de gaten. Binnenkort voegen we een zeer mooie camper toe aan dit aanbod.

camper kopenRond 8 augustus verwachten we de Knaus Sun Ti 600 UF toe te voegen aan ons koopaanbod campers. Deze camper komt uit het bouwjaar 2006 en heeft slechts 48.000 kilometer op de teller staan. Wanneer u op zoek bent naar een complete camper, dan is deze camper een zeer goede keus. De ruime zitgroep in de camper is voorzien van zes zitplaatsen. De twee cabinestoelen en de lange banken met een royale tafel in het midden bieden u de mogelijkheid om hier met uw complete gezelschap te zitten. Ook kunt u van die zitgroep een slaapplaats maken.

De keuken bevindt zich naast de zitgroep en is uitgerust met een RVS spoelbak, drie gaspitten, geïntegreerde verlichting en een koelkast met een geïntegreerde vriezer. In het achterste deel van de camper vindt u het slaapgedeelte. In dit slaapgedeelte staat een Frans bed en onder het bed bevindt zich een royale opbergruimte. Deze is zowel van binnen als van buiten te bereiken. De badkamer bevindt zich naast het bed. Die badkamer is uitgerust met een fontein, douche en cassette toilet.

Nieuwsgierig naar deze Knaus camper? Bekijk dan hier vast de specificaties en foto’s!

knaus camper kopenAls u een camper wilt kopen dan raden wij u aan onze website in de gaten te houden. Deze Knaus camper is zeker het bekijken waard! Natuurlijk hebben wij een compleet aanbod campers te koop staan met daarin nog meer prima campers die u ook zeker kunt bekijken tijdens u zoektocht naar een nieuwe camper. Bekijk hier ons complete koopaanbod campers.

Heeft u vragen over een camper kopen? Of wilt u alvast meer weten over deze Knaus camper? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Liever een camper huren? Ook dat kan bij Campertravels. Bekijk hier ons totale aanbod campers huren.