facebook twitter
-

06-54318597

Buiten koken tijdens camper vakantie populair

Buiten koken tijdens camper vakantie populair

Aan het begin van deze maand vond de Kampeer en Caravan Jaarbeurs plaats in Utrecht. De organisatie van de beurs voerde onderzoek uit onder kampeerders in Nederland. Hieruit blijkt dat nieuwe bestemmingen verkennen, genieten van de zon en lekker eten de belangrijkste redenen zijn om te gaan kamperen. Vooral buiten koken is daarbij populair. Meer dan de helft van de kampeerders kookt buiten op de skottelbraai of op de barbecue.

Kampeerders koken tijdens hun vakantie graag buiten. Dat blijkt uit onderzoek van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, een beurs die begin oktober plaatsvond. 47 Procent van de kampeerders kookt tijdens hun kampeervakantie op het gastoestel van de caravan of camper. Het merendeel van de kookactiviteiten vindt dus buiten plaats. Het meest populaire kookinstrument is hierbij de skottelbraai, een wok die rechtstreeks op de gasfles wordt aangesloten. 23 Procent van de kampeerders kookt hun avondmaaltijd op de skottel. De barbecue wordt door nog maar 10 procent van de kampeerders gebruikt.

Afzuigkap in camper

De campers en caravans zijn tegenwoordig goed uitgerust met allerlei inbouwapparatuur. Zo is het tegenwoordig niet gek dat een camper of caravan is uitgerust met een kooktoestel, warmwaterboiler en koelkast met vriesgedeelte. Ruim 20 procent van de ondervraagden is erg tevreden met alle apparatuur in hun caravan of camper. Een groot deel, 30 procent, van de kampeerders wil het liefst ook een afzuigkap in hun kampeervoertuig. Daarnaast wil 18 procent graag meer gaspitten en naar een oven en een magnetron verlangen 35 en 23 procent van de
mensen.

Hoe kookt u het liefst tijdens uw campervakantie? Gebruikt u alle apparaten in uw camper? Of gaat u liever naar buiten om de avondmaaltijd te bereiden? Met de campers van CamperTravels is alles mogelijk. Onze campers te huur en campers te koop zijn allemaal uitgerust met kwalitatieve apparatuur om mee te koken. Bent u benieuwd? Bekijk dan hier ons aanbod huurcampers en hier ons koopaanbod campers.

Camper huren? Ga direct naar ons aanbod!

Camper kopen? Ga direct naar ons aanbod!