facebook twitter
-

06-54318597

Camper huren of kopen? De voor- en nadelen op een rij!

Camper huren of kopen? De voor- en nadelen op een rij!

Bij Campertravels kunt u een camper huren of kopen, maar wat zijn eigenlijk de verschillen? Wat zijn de voordelen van een camper huren en wat zijn de voordelen van een camper kopen?

Het huren van een camper is ideaal als u nog niet zeker weet of het reizen met een camper wat voor u is. Door een camper te huren, kunt u eerst bijvoorbeeld eens een proefvakantie maken met de camper. Vindt u reizen met een camper geweldig, maar heeft u geen zin om zelf zorgen te hebben over de stalling of bijvoorbeeld onderhoud? Ook dan is het huren van een camper echt een uitkomst!

Groot voordeel van het kopen van een camper is dat u hem altijd tot uw beschikking heeft. U bent niet afhankelijk van eventuele beschikbaarheid van de camper. U haalt hem uit de stalling, vult hem met uw spullen en bent klaar om op reis te gaan! Ideaal als u vaak spontane reisjes maakt.

Hieronder een aantal belangrijke eigenschappen van een camper huren of kopen op een rij:

Camper huren

  • Afhankelijk van beschikbaarheid: als u besluit een camper te huren voor uw volgende reis, begint de zoektocht naar een camper die beschikbaar is tijdens de gewenste reisperiode.
  • De camper is niet van uzelf: u rijdt in een huurcamper en kunt niet alle aanpassingen in bijvoorbeeld de inrichting, maken die u zou willen.
  • Geen zorgen over stalling: als u terugkomt van uw reis, levert u de camper weer netjes in. U hoeft zich geen zorgen te maken over stalling.
  • Geen zorgen over onderhoud: bij een huurcamper hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud. Als u de camper gaat  ophalen is deze helemaal klaar voor de reis.
  • Geen groot aankoopbedrag nodig: u betaalt slechts het huurbedrag en u hoeft dus niet een grote investering te maken die u wel maakt als u een camper koopt.

Bekijk hier het aanbod campers te huur

Camper kopen

  • Altijd beschikbaar: als u een camper koopt is deze altijd beschikbaar, u kunt op reis wanneer u wilt! Dit versterkt de vrijheid van reizen met een camper nog meer.
  • Grote investering: een nieuwe of tweedehands camper kopen vergt meestal een aardige investering.
  • Onderhoud en stalling: naast het aankopen van de camper moet u ook rekening houden met de stallings- en onderhoudskosten. Deze komen allemaal voor uw eigen rekening.
  • Eigen smaak en indeling: voordeel van een eigen gekochte camper is dat u deze helemaal naar uw eigen smaak en wensen kun uitzoeken. Omdat de camper van uzelf is mag u hem ook aanpassen, denk aan veranderingen in het interieur!

Bekijk hier het aanbod campers te koop

Wilt u meer weten over de verschillen tussen het kopen of huren van een camper? U bent ook altijd welkom om eens te komen kijken naar onze campers, bij Campertravels vindt u namelijk zowel campers te huur als campers te koop. Neem even contact met ons op om een afspraak te maken. We vertellen u graag meer over de verschillende opties bij het camper huren of kopen.

Contact opnemen