facebook twitter
-

06-54318597

Land van de maand: Italië

Land van de maand: Italië

Italië is een ultiem vakantieland. U kunt er heerlijk eten, authentieke steden bezoeken en genieten van de prachtige cultuur. Italië heeft het allemaal. Er is zoveel te zien dat u makkelijk vaker naar Italië kunt reizen. Een camper is dan ook het perfecte vervoersmiddel. U beslist zelf wat u wilt zien en hoe lang u erover doet.

romeRome

De Italiaanse hoofdstad mag u niet missen. In Rome is zoveel te zien dat u niet genoeg heeft aan 1 dag. Een paar bezienswaardigheden die u absoluut moet zien.  Met stip op nummer 1 Vaticaanstad, de ministaat en het hart van de Katholieke kerk. De Basilica di San Pietro is zeer indrukwekkend en de grootte van de kerk is onvoorstelbaar als u er niet bent geweest. Het is een van de belangrijkste kerken ter wereld. Zorg alvast voor een ticket of rondleiding als u naar het Vaticaan gaat. Het is er ontzettend druk en zo voorkomt u teleurstelling. Vergeet ook niet om naar Castel Sant’Angelo te gaan. De Engelenburcht is een prachtig gebouw met een fantastisch uitzicht. Een goede combinatie met het Vaticaan. Natuurlijk zijn ook de Trevifontein en het Colloseum bezienswaardigheden die zeker de moeite waar zijn! Kortom, er is zoveel te zien dat het geen straf is om hier een paar dagen te verblijven.

Italiaanse steden

Italië heeft veel prachtige steden. Reist u door Noord-Italië dan zijn Milaan, Turijn, Venetië, Verona en Bologna steden die u kunt bezoeken. Reist u iets verder door, vergeet dan niet om te stoppen in Pisa, Florence, San Marino en Sienna. Gaat uw reis naar Zuid-Italië dan zijn steden als Napels, Pompei en Foggia zeer de moeite waard. Genoeg mooie steden om te bezoeken en vergeet ook niet de vele dorpen die u naar de steden leiden. Met een camper kunt u stoppen waar u wilt en maak u de rondreis helemaal naar uw wens. Niks moet, alles mag!

De eilanden van Italië

Italië heeft ook veel mooie eilanden. Sardinië, Sicilië en Corsica zijn prachtige eilanden die u ook met de camper kunt bezoeken. Naast deze grote eilanden zijn er nog genoeg kleine eilandjes. Elba is daar 1 van en makkelijk te bereizen. Combineer de eilanden met het vaste land. Een prachtige reis met het beste van Italië.

Camper kopen of huren

Enthousiast geworden van vakantieland Italië, maar geen camper? Wij verkopen luxe campers die van alle gemakken zijn voorzien. Liever niet kopen of eerst uitproberen of een camper bij u past? Bekijk ons aanbod bij ‘camper te huur!’ Gaat u dit jaar naar Italië op vakantie?

Camper kopen

Camper huren