facebook twitter
-

06-54318597

Land van de maand: Spanje

Land van de maand: Spanje

Er zijn natuurlijk veel mooie landen binnen Europa. Deze maand zetten Spanje in het zonnetje! Een prima reisafstand met de camper en veel bezienswaardigheden. Zowel in de zomer als in de winter is een reis naar Spanje ideaal.

Overwinteren in Spanje

Spanje is een populaire bestemming om te overwinteren. Veel camperliefhebbers reizen hierheen als het in Nederland kouder wordt. Vooral de Costa Blanca is een populaire kustplaats. Hier heb je lenteachtige temperaturen in de winter en valt er weinig regen. U hoeft natuurlijk niet alleen voor het klimaat naar Spanje. Door de prachtige omgevingen mooie steden verveelt u zich nooit.

Spanje in de zomer

Spanje is een erg warm en droog land. U kunt dus perfect rondreizen maken. Daarnaast is Spanje ook een veelzijdig land, met grote en mooie steden, prachtige natuur, witte stranden en een heerlijke Spaanse keuken (lees: tapas). Voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u de trip prima combineren met een bezoek aan Portugal.

madridMooie steden

Madrid is naast de hoofdstad, ook nog eens een heel mooie stad. Prachtige gebouwen, musea en gezellige terrassen. Madrid is een moderne stad. Wilt u een paar dagen genieten van Madrid? Dan kunt u uw camper buiten de stad op een parkeerplek laten staan en een appartement of hotel in de stad boeken. Ook Barcalona mag u niet overslaan. Natuurlijk is er de prachtige Sagrada Familia, maar ook het mooie Park Güell is een bezoekje waard. Voetballiefhebber? Sla dan vooral Camp Nou niet over. De laatste stad die zeker een bezoekje waard is, is Valencia. Ook deze stad leent zich perfect voor een korte trip. Valencia heeft zowel oude als nieuwe en moderne gebouwen. Dat maakt het een veelzijdige stad.

Camper kopen of huren

Wordt Spanje uw volgende vakantieland? Wij verkopen luxe campers die van alle gemakken zijn voorzien. Liever niet kopen of eerst uitproberen of een camper bij u past? Bekijk ons aanbod bij ‘camper te huur!’

Camper kopen

Camper huren