facebook twitter
-

06-54318597

Op vakantie of net terug? Tijd voor camper onderhoud!

Op vakantie of net terug? Tijd voor camper onderhoud!

Gaat u binnenkort op vakantie met uw camper of bent u net terug van een geweldige reis met uw camper? Dan is dit een goed moment om camper onderhoud te laten plegen. Het is namelijk zeer vervelend als u tijdens uw vakantie stil komt te staan vanwege achterstallig onderhoud. Voordat u weggaat wilt u toch zeker weten dat uw camper technisch in orde is? Ook als u net terug bent van een reis is het slim om uw camper na te laten kijken.

2015-03-28 13.17.50Bij Campertravels zijn we zeer gespecialiseerd in het onderhouden van campers.We beschikken over moderne diagnoseapparatuur en hebben ruime ervaring in onder andere het opbouwen van accessoires, volautomatische schotels, achteruitrijcamera’s, navigatie, luifels en fietsendragers. Heeft u een specifieke vraag over onderhoud? Neem dan contact met ons op.

Camper onderhoud bij Campertravels

Hieronder ziet u een overzicht van nog meer voorbeelden van camper onderhoud bij Campertravels: onderhoud, autogedeelte, trekhaken, beurten, versnellingsbak, koppeling,  distributie, opbouw satelliet, navigatie en radio/tv’s.

Bij Campertravels plegen we onderhoud aan alle campers, of u uw camper nu wel of niet bij ons heeft gekocht. Dat maakt niet uit. Wij zorgen er graag voor dat u onbezorgd de weg op kan met uw camper. Wilt u meer weten over camper onderhoud bij Campertravels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw camper zelf checken

fietsdrager1Wist u dat u zelf ook voor een groot deel kan bijdragen aan het onderhoud van uw camper? Zo houdt u uw camper goed onderhouden door hem regelmatig goed schoon te maken en door technische aspecten in de gaten te houden zoals het oliepijl en koelvloeistof.

Voor wat betreft de accu van de camper is het slim om deze nooit volledig leeg te laten lopen. Daardoor kan de accu kapot gaan. Het is nu dan wel zomer, maar als u de camper in de stalling zet en hem pas na de winter weer ophaalt, moet u de boiler aftappen. Dit om te voorkomen dat de boiler kapot vriest.

Wilt u zich niet druk hoeven maken over het onderhoud van uw camper? Dan kunt u ook een camper huren. Als u een camper huurt hoeft u zich nooit zorgen maken over onderhoud, want u kunt vertrouwen op pechhulp onderweg en na uw vakantie levert u de camper gewoon weer in.

Bekijk hier ons huuraanbod campers.