facebook twitter
-

06-54318597

Top 3 campers te huur bij Campertravels

Top 3 campers te huur bij Campertravels

Campertravels is specialist in het verhuren en verkopen van campers. Het huren van een camper is ideaal als u in het najaar nog even op vakantie wilt gaan. Met de camper rijdt u zo naar de bestemming van uw keuze. Ook kunt u natuurlijk een prachtige rondrit maken. Geniet van de veranderende natuur in de herfst en trek er heerlijk op uit.

Wij hebben de top 3 campers te huur op een rij gezet zodat u snel en op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met onze campers.

1. Camper te huur: Bürstner Ixeo Time IT 726 G

$_20 (2)Deze camper is een automaat voor vier personen met een dinette bed, een hefbed, een lengtebed en een vast bed. Er zijn vier gordelplaatsen zodat alle vier de passagiers veilig mee kunnen. Verder is de camper uitgerust met een koelkast en een vriesvak en ook is er een douche, toilet en een wasruimte.

De Bürstner is uitgerust met airconditioning en ringverwarming. Ook is er een televisie en een schotel. In deze camper bent u voorzien van alle comfort tijdens een heerlijke vakantie. Wilt u meer informatie (specificaties en foto’s) over deze camper? Klik dan hier. Alle campers te huur bekijken? Ga dan naar het volledige aanbod campers te huur.

2. Camper te huur: Adria M 670 SL Matrix

adria 670slDeze prachtige camper met het modeljaar 2016 is nog zeer nieuw. Net als al onze campers verkeert deze camper in een zeer goede staat. Hij biedt aan vijf personen een slaapplek. Er zijn drie 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbed. De halve treinzit biedt heeft 5 gordelplaatsen. De keuken is volledig uitgerust met koelkast, vriesvak en oven.

Deze luxe camper is van alle gemakken voorzien. Zo is er onder andere een televisie, airconditioning, een hordeur, leeslampjes en een luifel. Wilt u alle foto’s en specificaties van deze camper bekijken? Ga dan naar de pagina van deze camper. 

3. Camper te huur: Carado T 447

IMG_4081 (1024x780)De Carado camper is een echt succesnummer in ons aanbod campers te huren. Als u een camper huren wilt in het najaar is deze camper dan ook een zeer goede keus. De camper heeft vijf slaapplaatsen. Er zijn drie 1-persoonsbedden en 1 2-persoonsbed. In het midden van de camper bevindt zich een douche en een toilet en de keuken is uitgerust met een koelkast inclusief vriesvak. Op het 3-pits gasstel kunt u heerlijke maaltijden bereiden.

De automaat heeft een vermogen van 130 PK en is uitgerust met cruisecontrol, een camera, navigatie en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. Bent u benieuwd naar alle specificaties van deze camper? Bekijk de Carado dan hier. Alle campers te huur bekijken kan hier.

Camper kopen?

Wilt u liever met uw eigen camper op vakantie? Campertravels heeft ook een groot aanbod campers te koop. Zo kunt u heerlijk genieten van een vakantie in een camper die helemaal van uzelf is. Bekijk ons volledige aanbod hier. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op.