facebook twitter
-

06-54318597

Vier nieuwe camperplekken Hoogeveen in Drenthe

Vier nieuwe camperplekken Hoogeveen in Drenthe

Bent u van plan Hoogeveen, of de omgeving van Hoogeveen, te gaan bezoeken met de camper? Dan kunt u binnenkort een kort bezoek aan het centrum brengen. Er worden aan het einde van dit jaar namelijk vier nieuwe camperplaatsen door de gemeente gerealiseerd. De uitgelezen kans om eens een bezoek te brengen aan de gezellige Drentse stad Hoogeveen.

De vier nieuwe camperplekken in Hoogeveen in Drenthe worden gerealiseerd op de Markt van Hoogeveen. De locatie is op het zuidelijke parkeerterrein, ter hoogte van het Museumlaantje. De plekken worden voorzien van een afvalbak en een stroompunt.

Betalen via parkeerautomaat

Als u interesse hebt in kamperen met uw camper in Hoogeveen dan kunt u er kort verblijven. U mag uw camper maximaal drie keer 24 uur parkeren op de nieuwe parkeerplaatsen. Er geldt dan een overnachtingstarief van €6,50 (incl. toeristenbelasting) die u kunt betalen via de parkeerautomaat. Precies de goede lengte voor een stedentrip dus.

Op de camperplaatsen in Hoogeveen komt ook bewegwijzering naar andere camperplaatsen in de groene Drentse omgeving van Hoogeveen.

Camper huren voor uw trip naar Hoogeveen?

Bent u van plan de nieuwe camperplekken in Hoogeveen te gaan bezoeken als ze klaar zijn, maar heeft u nog geen camper? Bij Campertravels kunt u een complete camper huren. Al onze campers zijn zeer netjes en goed onderhouden. Ze zijn allemaal WA-Casco (All-risk) verzekerd.

Het huren van een camper staat voor pure vrijheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud of over een standplaats als u de camper niet gebruikt. Daarnaast biedt reizen met een camper ook veel vrijheid. U bepaalt zelf waar u de camper neerzet en hoelang u blijft. Is het ergens niet leuk? Dan kunt u zo weer vertrekken.

Wilt u ons totale huuraanbod campers bekijken voor uw reisje naar Hoogeveen in Drenthe? Bekijk dan hier alle campers.

(Bron: Dagblad van het Noorden)