facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camperverhuur

Altijd onbezorgd op vakantie met camperverhuur bij Campertravels

Houdt u van reizen? Er op uit trekken zonder al te veel plannen? De wereld ontdekken? Een camper is het ideale vervoersmiddel voor het maken van mooie reizen. Een camper biedt u namelijk de ultieme vrijheid. Reis naar elke plek die u wilt. U heeft altijd uw slaapplaats bij u dus u kunt bijna overal verblijven! Heeft u geen camper? Maak dan gebruik van camperverhuur bij Campertravels.

Een camper huren via de camperverhuur service bij Campertravels biedt vele voordelen. Als u een camper huurt hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, verzekeringen en een stalplaats voor als u geen gebruik maakt van de camper. U gaat altijd op reis met een zo goed als nieuwe, volledig en luxe uitgevoerde camper.

Ultieme vrijheid

Als u met de camper op reis gaat boekt u vaak geen vaste plek op een camping. U kunt gewoon rondrijden totdat u een plek tegenkomt waar u graag wilt blijven. Ontdek zo de meest verrassende plekken. U kunt natuurlijk dichtbij huis reizen. De Ardennen en bijvoorbeeld Duitsland zijn prachtige landen die zeker de moeite van het bezoeken waard zijn.

Gaat u liever iets verder weg? Met een luxe camper van Campertravels rijdt u zeer comfortabel naar het zuiden van Spanje of bijvoorbeeld Italië. Vaak kunt u de camper op speciale camperplaatsen neerzetten, maar in sommige landen kunt u ook wildkamper. Dat kan bijvoorbeeld op sommige plekken in Portugal of in Noorwegen. Dit betekent dat u letterlijk op elke mooie plek mag kamperen in uw camper.

Camper uit de camperverhuur kopen?

Wist u dat onze zeer nette campers uit het camperverhuur aanbod ook te koop zijn? U koopt dan inclusief verhuur. De gegarandeerde huuropbrengst is dan €8000,- (koop voor aanvang van het verhuurseizoen). Dit bedrag kunt u direct van de verkoopprijs afhalen.