facebook twitter
-

06-54318597

Contact

Heeft u vragen over één van onze campers? Of wilt u meer weten over de voordelen van het huren van een camper of juist het kopen van een camper? Het Campertravels team helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. U kunt zowel via e-mail als telefonisch contact met ons opnemen. Wilt u binnenkort een camper komen bekijken? Ook dat kan, we maken graag een afspraak met u. Om teleurstelling te voorkomen altijd van te voren contact opnemen wij zijn niet continu aanwezig. 

Volg ons ook op Facebook. Wij plaatsen regelmatig campers, blogs en andere interessante berichten.

Onze locatie is gevestigd in NIeuwleusen. Dit is zeer dicht in de buurt van plaatsen als Ommen, Zwolle, Hardenberg, Dedemsvaart en Meppel en Hoogeveen in Drenthe. Dus woont u in één van deze of omliggende plaatsen? Dan kunt u gemakkelijk een camper kopen of huren via Campertravels in Balkbrug.

Contact Campertravels

Ruitenveen 4
7711 DH Nieuwleusen

T: 06-54318597
E:

KvK: Zwolle 05054538

BTW nr:NL1050.36.389-B02

rdw_erkend_bedrijf

Camper huren of kopen?

Heeft u ons aanbod huurcampers al gezien? Groot voordeel van een camper huren is dat u zorgeloos op vakantie gaat. U hoeft zich geen zorgen te maken over onder andere verzekeringen, pechhulp of stalling bij terugkomst. Bekijk alle huurcampers hier.

Naast de verhuur van campers kunt u bij Campertravels ook een camper kopen. Voordeel van een eigen camper is dat u weg kunt wanneer u wilt, u hoeft de camper nooit te reserveren. Bekijk ons totale koopaanbod campers hier.