facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camper met financiering kopen?

Als u een camper wilt kopen maar op dit moment niet de financiële middelen hebt, is het ook mogelijk om een camper met financiering aan te schaffen. Campertravels werkt hiervoor samen met Royaallease. Op de website van dit bedrijf kunt u meer informatie vinden over de financiering. Wilt u alvast uw maandbedrag berekenen? Vul dan hieronder de calculator in. Let wel op: het maandbedrag dat hier uit komt is een indicatie. In de praktijk kan het bedrag wat lager of hoger uitvallen.

rl_krediet_info

Camper kopen

Bij Campertravels vindt u een groot aanbod campers. We hebben doorlopend zeer nette campers te koop die vaak van een eerste eigenaar komen. Daarnaast is het mogelijk om een huurcamper te kopen. Wij bieden u dan de mogelijkheid om te kopen met verhuur. De gegarandeerde huuropbrengst is dan €8000,- (koop voor aanvang van het verhuurseizoen).

Het voordeel van een camper kopen is dat de camper helemaal van uzelf is. U kunt op vakantie wanneer u wilt en u hoeft niet eerst een camper te zoeken om te huren. Ook kunt u zaken als onderhoud met een gerust hart bij ons uitbesteden. Bent u benieuwd naar ons aanbod campers? Bekijk ze dan hier.

Camper huren

Ziet u het toch niet zitten om een camper te kopen via een lease-constructie? Dan kunt u bij Campertravels ook een camper huren. Voordeel hiervan is dat u alleen betaalt voor tijd dat u de camper gebruikt. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud of het stallen van de camper. Bent u benieuwd naar ons aanbod huurcampers? Bekijk dan hier het totale aanbod.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verschillende soorten campers? Of heeft u vragen over het financieren via Royaallease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij brengen u graag op de hoogte van de verschillende mogelijkheden.