facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Goedkope camper huren

Huur een goedkope camper bij Campertravels

Bij Campertravels is een goedkope camper huren een eitje. Reis door heel Nederland of ontdek de grootste steden in Europa. Alles is mogelijk wanneer je je eigen rijdende huis hebt. Bedenk van te voren alleen de richting die je uitgaat en begin aan een nieuw avontuur!

Met de camper door Nederland

Je kunt natuurlijk je eigen reis uitstippelen, maar er zijn ook genoeg routes die je kunt volgen. Mocht je er daarnaast ook nog een actieve reis van willen maken, bekijk dan vooral de leukste wandel- en fietspaden in de buurt. Fietsen kunnen gemakkelijk mee als je een goedkope camper huurt bij Campertravels, want deze wordt standaard uitgerust met een fietsendrager. Een absolute aanrader voor een fietstocht is Nationaal Park de Hoge Veluwe, waar je bovendien ook nog wat cultuur kunt snuiven. Bezoek voor meer cultuur de Hanzesteden langs de IJssel. Liever een dagje shoppen? Sla dan vooral Amsterdam of Utrecht niet over. In ons eigen kikkerlandje valt meer te beleven dan je misschien denkt.

campers te huurOntdek Europa met de camper

Wanneer je een goedkope camper gehuurd hebt, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om Europa te verkennen. Je reist gemakkelijk van het ene naar het andere land, waardoor een roadtrip makkelijk gemaakt is. Volg vaste routes of bedenk onderweg waar je heengaat. Begin je reis bij de Fjorden in Noorwegen, snuif cultuur in Oud-Joegoslavië en eindig in Zuid-Europa. Vergeet daar vooral de Mont Blanc in Frankrijk niet te bezoeken, de Bloemenrivièra in Italië en de Costa Brava in Spanje. Er valt genoeg te beleven tijdens je camperreis door Europa.

Goedkope camper huren bij Campertravels

Je kunt met een gerust hart op reis als je een goedkope camper huurt bij Campertravels. Onze campers worden goed onderhouden met speciale diagnoseapparatuur en we hebben jarenlange ervaring in het opbouwen van accessoires, navigatie, satellietschotels en nog veel meer.

Kun je nu al niet meer wachten tot de camperreis van je dromen? Neem dan snel contact met ons op en huur de camper naar jouw keuze!