facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Handmatige satellietantenne: Voyager Digimatic

De Voyager Digimatic is een handmatige satellietantenne met een digitaal richtsysteem dat is uitgerust met een elektronische hoekmeter.

Als u op zoek bent naar een handmatige satellietantenne is de Voyager Digimatic van Teleco een uitstekende keuze. Met deze antenne kunnen gebruikers met slechts een paar eenvoudige handelingen de gewenste satelliet vinden.
Het grootste probleem bij het handmatig instellen van een schotel is de vertraging van het digitale beeld naar het beeldscherm. Daarnaast geven ook de nieuwe LCD TV schermen vertraagde beeldinformatie. Hierdoor moet men uiterst langzaam te werk gaan om tijdens het draaien niet aan de satelliet voorbij te gaan.
Om dit probleem, waar vele camperliefhebbers mee te maken hebben, uit de wereld te helpen, heeft Teleco de meest moderne technieken toegepast en de Voyager Digimatic met het DSF80/E richtsysteem ontwikkeld. Dit systeem is uitgerust met een elektronische hoekmeter. Deze meter geeft op het display de werkelijke hoek van de schotel weer, ook als het voertuig niet vlak staat.

Inbegrepen bij elke set

  • Voorgemonteerde satellietantenne, inclusief verstelbare mast en aansluitkabels
  • Universele LNB
  • Digitaal richtsysteem DSF80/E
  • Schotelantenne
  • Gedetailleerde gebruiksaanwijzing

DSF80/E Digitaal richtsysteem

De DSF80/E is een systeem dat speciaal ontwikkeld is voor alle gebruikers die met een handmatig in te stellen schotel snel op de gewenste DIGITALE satelliet willen kunnen richten maar de “vertraging” die typerend is voor digitale uitzendingen willen vermijden.

Bovendien komt dit systeem goed van pas voor al diegenen die een LCD-tv gekocht hebben (in plaats van een traditionele beeldbuistelevisie) die, aangezien deze ook op de digitale techniek gebaseerd is, ook een “vertraging” in de weergave van het beeld op het scherm heeft.

 Leverbare modellen

Voyager Digimatic 50

met schotelantenne van 49×45,5 cm
Lengte mast 33 of 52 cm.

Voyager Digimatic 65

met schotelantenne van 49×45,5 cm
Lengte mast 33 of 52 cm.

Voyager Digimatic 85

met schotelantenne van 49×45,5 cm
Lengte mast 33 of 52 cm.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de handmatige satellietantenne Voyager Digimatic? Neem dan direct contact met ons op! Ook kunt u eerst de brochure bekijken.