facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Hymer camper huren

Wilt u een Hymer camper huren? Campertravels heeft diverse luxe Hymer campers op voorraad. Allemaal vol integraal, automatisch geschakeld en van alle gemakken voorzien!

Hoogwaardige Hymer camper

Hymer is niet voor niets een begrip in de wereld van campers. Hymer is met zijn premium campers de marktleider in Europa en heeft talrijke onderscheidingen, prijzen en oorkondes gewonnen door de loop der jaren. Hymer caravans bieden dan ook precies dat wat klanten verwachten: het hoogste comfort, de beste kwaliteit, een hoogwaardige uitvoering en maximale veiligheid. Een hoogwaardige camper waarvan u zeker kunt zijn dat u veilig en comfortabel op reis kunt.

Dit vinden wij dan ook heel belangrijk bij Campertravels. Bij ons betaalt u misschien iets meer dan bij het huren van een oud camperbusje, maar u kunt er ook vanuit gaan dat u niet te maken krijgt met pech onderweg of andere ongewenste verrassingen. Als u werkelijk onbezorgd op vakantie wilt met een camper doet u er zich er dan ook goed aan om een luxe Hymer camper te huren. (En niet te vergeten: dankzij de zuinige motor van een zo goed als nieuwe Hymer ligt het brandstofgebruik erg laag, waardoor u alsnog voordelig uit bent.)

Jonge campers

Alle campers die wij verhuren zijn nog jong, vaak van de eerste eigenaar en hooguit twee jaar uit. Ze zijn allemaal uitgerust met airco en worden door ons goed onderhouden. U hoeft zelf maar weinig mee te nemen, het zeer complete inventaris wordt iedere keer schoon uit ons magazijn gehaald. Al ons campers zijn tevens WA-Caso (all-risk) verzekerd. En heeft u geen zin om de hele tijd in de camper te zitten? Geen zorgen, u krijgt standaard een fietsendrager bij de camper die u bij ons huurt.

Hymer camper huren

Heeft u interesse in het huren van een Hymer camper? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die passen bij uw ideale camperreis. Natuurlijk mag u vrijblijvend de campers bekijken, van binnen en van buiten. U vindt Campertravels in Balkbrug, nabij Hardenberg (Overijssel).

Bekijk het aanbod huurcampers