facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Integraal camper

Alle campers zijn grofweg in vier categorieën te verdelen: een buscamper, een alkoof, een half-integraal en een full integraal. Deze laatste, de integraal camper, is het meest luxe type van alle campers. Bij een integraal camper zijn de cabine en de woonruimte met elkaar geïntegreerd, vandaar ook de naam. Dit luxe type camper ziet er niet alleen heel mooi uit door het strakke gestroomlijnde ontwerp, ook heeft hij een flink aantal voordelen ten opzichte van een half integraal camper of een buscamper.

Meer ruimte en comfort

Integraal campers

Het grootste voordeel van een full integraal camper is natuurlijk: de ruimte! In een full integraal camper heb je een luxe huis op wielen met voldoende leefruimte, omdat de cabine en woonruimte perfect op elkaar aansluiten. Er is dan ook vaak ruimte voor een extra hefbed. Zo creëer je twee ruime extra slaapplekken. En gebruikt u deze slaapplaatsen niet? Dan heeft u extra ruimte voor bijvoorbeeld opslag of juist meer comfortabele sta-hoogte. Ook is het mogelijk om de ruimte boven de cabine als vaste slaapplek te gebruiken, zodat u extra veel leefruimte heeft.

Daarnaast doet de ruimte groter aan door de grote ramen en komt er veel daglicht binnen Dit is heel prettig als u langere tijd weg bent met de camper en het geen weer is om naar buiten te gaan. De grote kijkhoek van de voorruit is ook prettig, met name voor lange mensen.

Goede isolatie

Behalve de ruimte is een ook isolatie een groot voordeel van een integraal camper. Doordat de zijwand helemaal doorloopt tot voor aan de camper is dit type camper veel beter geïsoleerd dan andere type campers, met name de cabine. Ook is het alleen bij full integraal campers mogelijk om de cabine te voorzien dubbel glas voor extra isolatie. Hierdoor blijft het lekker warm in de camper en bespaart u stookkosten. Ook bespaart u op brandstofkosten, door het gestroomlijnde ontwerp.

Waardevaste investering

Een integraal camper valt niet voor niets onder de topklasse van de campers. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Maar een groot voordeel van integraalcampers is dat ze waardevast zijn. Wilt u uw camper over tig jaar verkopen? Dan kan u dit alsnog een mooi bedrag opleveren. Omdat de cabine vaak van kunststof is in plaats an metaal zult u niet snel roest tegenkomen in een integraal camper. Daarnaast bespaart u stook- en brandstofkosten dankzij goede isolatie en een gestroomlijnd ontwerp.

Full integraal camper kopen

Bent u op zoek naar een nette luxe integraal camper? Campertravels verkoopt tweedehands campers in het topsegement, die vaak van de eerste eigenaar afkomstig zijn. Zo goed als nieuwe campers dus, van alle gemakken voorzien. Daarbij worden ze altijd netjes inclusief een afleveringsbeurt geleverd en krijgt u garantie op de motor en versnellingsbak. U kunt er bij ons vanuit gaan dat het goed zit!

Bekijk snel ons aanbod campers online. Wilt u graag meer weten of de campers in het echt bekijken? Bel ons gerust of kom bij ons langs. We helpen u graag bij het kiezen van een luxe full integraal camper.

Neem contact met ons op.