facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Klantreview Vechtdal Marketing & Marketing Oost

Vijf dames van Vechtdal Marketing en Marketing Oost werden door Camperplaats Vechtdal uitgenodigd om van 23 op 24 maart een nachtje door te brengen op hun camperplaats. Campertravels stelde hiervoor twee luxe campers ter beschikking. Wij vroegen Anieke (Gebiedsadviseur Marketing Oost) hoe deze overnachting haar is bevallen.

‘Het was super’, vertelt ze. ‘De campers waren ruim en werkelijk van alle gemakken voorzien. Wij waren met vijf dames, waarvan er drie in de ene en twee in de andere camper sliepen. Maar ’s avonds zaten we gezellig met z’n vijven in de Hymer 588 camper te borrelen. Hier was meer dan genoeg ruimte voor ons allemaal. Daarbij hadden de campers alles wat we nodig hadden. Er zat onder andere een douche in, een koelkast, een vriezer en zelfs een klein oventje.

Geen moment koud gehad

Over de temperatuur maakten de dames zich vooraf nog wel wat zorgen. Met een maximum temperatuur 7,3 graden was het nou niet bepaald een warme lentedag. Maar deze zorgen bleken ongegrond. Iedere camper heeft namelijk een kachel met ringverwarming, waardoor de warmte goed over de gehele camper verspreid wordt. ‘We hebben het op geen moment koud gehad’, vertelt Anieke.

Beter bed dan thuis

Ook over de bedden zijn de dames te spreken. ‘Mijn bed lag ontzettend lekker en we hebben allemaal heerlijk geslapen. Volgens mijn collega lag het bed beter dan haar bed thuis.’

Genieten in de Hottub

Ook Camperplaats Vechtdal is de dames ontzettend goed bevallen. “Een prachtige locatie middenin in Overijssel. We zijn er overdag lekker op uit gegaan en s’avonds was het genieten in de hottub!”

Nergens omkijken naar

Anieke is nog nooit op vakantie geweest met een camper, maar zou dit anderen zeker aanraden. ‘Als je graag op veel verschillende plekken komt, maar wel houdt van luxe, dan is een camper echt ideaal. Perfect voor mensen die houden van wandelen en fietsen. Mocht ik zelf op campervakantie gaan, dan zou ik er ook zeker één huren. Op die manier heb je helemaal nergens omkijken naar. Heerlijk.’