facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Luxe camper kopen

Een luxe camper kopen is de droom van velen. Heerlijk op pad in uw eigen woning op wielen terwijl u van alle gemakken bent voorzien. Campertravels in Nieuwleusen (bij Zwolle) heeft doorlopend zeer nette luxe campers te koop die vaak afkomen van een eerste eigenaar. Zo heeft u straks uw eigen luxe camper, maar bent u voordeliger uit dan bij het kopen van een volledig nieuwe camper.

luxe camper kopenIntegraal campers

Alle campers die wij verkopen zijn integraal campers. Dat wil zeggen dat de cabine en de woonruimte met elkaar zijn geïntegreerd. Dit is het meest luxe type camper en biedt een hoop voordelen. Niet alleen ziet het er mooi uit, ook heeft u meer leefruimte, is dit type camper goed geïsoleerd en waardevast.

Van alle gemakken voorzien

De campers die wij verkopen zijn van alle gemakken voorzien. Standaard zijn ze ruim van binnen en hebben ze voorzieningen als verwarming, een oven, douche en satellietontvanger. Daarbij zijn al onze campers automaat, zodat u ontspannen kunt rijden.

Onderhoud

Al onze campers zijn goed onderhouden in onze eigen camper werkplaats met moderne diagnoseapparatuur. Wanneer u een camper koopt bij Campertravels, krijgt u altijd een afleveringsbeurt en garantie op de motor en versnellingsbak. En ook kunnen wij het onderhoud van uw camper verzorgen.

Luxe camper kopen

Een luxe camper biedt zoveel meer voordelen dan een eenvoudige goedkope camper. Wanneer u een luxe camper bij ons koopt, weet u zeker dat alles perfect in orde is. Zo kunt u zorgeloos op reis en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Natuurlijk gaat het kopen van een camper niet over één nacht ijs. Wij staan dan ook graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om ons aanbod te bekijken en antwoord te krijgen op al uw vragen.

Bekijk het aanbod campers die te koop staan