facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Over ons

CampervakantieDe passie van Campertravels.nl voor campers ontstond begin jaren negentig. Wilco Ruinemans, de man achter het bedrijf, ging toen voor het eerst op vakantie met een camper en sindsdien is hij verslaafd.

“Het mooie van reizen met een camper is de vrijheid die je hebt. Je kunt overal gaan staan waar je wilt. Omdat je geen vaste plekken reserveert en wel ziet waar je uitkomt, kom je vaak op de meest verrassende plekken. Zo kun je in Zuid-Europa soms op de wijnvelden of olijfgaarden van boeren logeren. Een unieke ervaring”, aldus Ruinemans.

Vanaf 2007, nadat Ruinemans vele reizen maakte met zijn camper in Europa, is hij gestart met het kleinschalig verhuren van campers. Inmiddels is dat uitgegroeid tot het bedrijf Campertravels.

Camper huren

Camper verhuurDankzij uitgebreide ervaring weet Campertravels precies wat er nodig is voor een goede campervakantie. Onze campers zijn zeer compleet uitgerust, het inventaris wordt elke keer schoon uit ons magazijn gehaald. Klaar voor de volgende vakantie.

Een camper huren is zeer prettig voor vakantiegangers. Er hoeft niets geregeld te worden omtrent stalling of onderhoud. Ook is er tijdens de vakantie geen reden tot zorgen, omdat de huurders altijd profiteren van pechhulp service, een vervangende camper bij pech of schade en een schadeverzekering voor inzittenden.

Bent u nieuwsgierig naar ons huuraanbod campers? Hier kunt u een camper huren. Wij verhuren altijd zeer nieuwe campers die u van alle gemakken voorzien.

Camper kopen

Vakantiegangers die liever op reis gaan met een eigen camper, kunnen die ook kopen bij Campertravels.nl. Wij hebben een doorlopend aanbod van zeer nette campers die vaak van een eerste eigenaar zijn. Hier kunt u een camper kopen.

Wist u dat we ook verhuurcampers verkopen? Wij bieden u de mogelijkheid te kopen met verhuur. U profiteert dan van een gegarandeerde huuropbrengst van €8000,- (koop voor aanvang verhuurseizoen). Dit bedrag kunt u direct van de verkoopprijs afhalen.

 

Wilt u meer informatie over Campertravels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.