facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Onbezorgd tv kijken met een satelliet tv in uw camper

Campertravels dealer JOYNE

Joyne is de nieuwe Nederlandse aanbieder van digitale radio en televisie via de satelliet.

in heel Europa te ontvangen.

flexibele abonnementen

meer info mail of bel.

Mis nooit uw favoriete programma’s met een satelliet tv in uw camper

Kunt u tijdens uw vakantie uw favoriete televisieprogramma’s niet missen? Of u nu een camper wilt huren of van plan bent een camper te kopen, u kunt er altijd een satelliet tv bij nemen. Bij Campertravels hebt u de keuze uit een groot aantal kwalitatieve satelliet tv’s en ontvangers. U kunt zowel voor de installatie als voor onderhoud van antenne satellieten en tv’s bij ons terecht.

TelecoWe leveren kwalitatieve producten van Teleco. Dit bedrijf, met haar basisvestiging in Lugo in Italië, ontwikkelt, produceert en verkoopt een compleet assortiment aan apparatuur en materiaal voor de ontvangst van zowel aardse als satelliet tv, telefonie en internetsignalen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk op de camping en recreatiemarkt.

Antennes en televisies

Het productaanbod loopt van traditionele antennes tot volautomatische satellietontvangers, geschikt voor de ontvangst van signalen van alle in Europa voorkomende satellieten. Ook bieden ze LCD televisieschermen en internetfaciliteiten. Wilt u alle producten van Teleco bekijken? Klik dan hier voor de brochure.

Hieronder laten we u een aantal voorbeelden van antennes en televisies zien. Heeft u vragen over de producten van Teleco of wilt u een satelliet televisie aanschaffen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Automatische satelliet antenne met tv

De producten van Teleco bieden u veel gemak. Neem bijvoorbeeld de FlatSat Komfort Smart. Dit product bevat een automatische antenne waardoor u zelf nooit meer naar satellieten te zoeken. Als u de televisie TY2 aanzet door op de speciale AUTO knop op de afstandsbediening te drukken doet de FlatSat Komfort Smart de rest.

Automatisch start dit systeem de antenne, hij zoekt naar de satelliet waarop het gekozen programma uitgezonden wordt en richt de antenne daarop zodat de beelden op het scherm verschijnen. Dit gaat allemaal zeer snel, slechts binnen een paar seconden. Wilt u de satelliet liever manueel bedienen? U kunt het systeem ook altijd via de afstandsbediening bedienen.

Makkelijk zappen

Wilt u van zender veranderen? De FlatSat Komfort Smart controleert dan direct via welke satelliet het programma uitgezonden wordt. De antenne wordt dan automatisch op de juiste satelliet gericht. Klaar met televisie kijken? Als u de televisie uit doet door weer op de AUTO knop te drukken gaat de antenne automatisch omlaag en wordt ook direct het systeem uitgeschakeld.

Om het nog gemakkelijker te maken is de programmalijst van uw land al in het geheugen van de TV opgeslagen. Deze lijst kunt u uiteraard ook naar eigen voorkeur veranderen. Alle belangrijke satellieten staan in het geheugen: Astra 19, Hot Bird, Astra 23, Eutelsat 5W, Astra 4, Astra 28, Thor, Hispasat, Turksat, Internet.

De antenne en televisie hebben een uniek veiligheidssysteem. Als de motor van uw camper gestart wordt klapt de antenne direct in en schakelt de televisie zichzelf automatisch uit.

Hieronder een aantal voorbeelden van automatische satelliet antennes en televisies.

FlatSat Komfort Smart

teleco ontvanger schotel

  • Externe satellietantenne: inklapbare schotelantenne met een doorsnede van 63, 85 of 104 cm.
  • Satelliet besturingseenheid: voor het automatisch richten van de satelliet antenne
  • Full-HD televisie TY2: Full-HD tv-scherm met multifunctionele afstandsbediening

Klik hier voor meer informatie over de Flatsat Komfort Smart

 

FlatSat Classic en FlatSat Classic Smart

satellietantenne
  • Automatische HD satellietantenne: inklapbare schotelantenne met een doorsnede van 63 of 85 cm.
  • Intelligent bedieningspaneel: makkelijke bediening met slechts 2 knoppen

Klik hier voor meer informatie over de FlatSat Classic en de FlatSat Classic Smart

 

 

Handmatige satellietantenne: Voyager Digimatic

satellietantenne telecoDe Voyager Digimatic is een handmatige satellietantenne met een digitaal richtsysteem dat is uitgerust met een elektronische hoekmeter. Als u op zoek bent naar een handmatige satellietantenne is de Voyager Digimatic van Teleco een uitstekende keuze. Met deze antenne kunnen gebruikers met slechts een paar eenvoudige handelingen de gewenste satelliet vinden.

Het grootste probleem bij het handmatig instellen van een schotel is de vertraging van het digitale beeld naar het beeldscherm. Daarnaast geven ook de nieuwe LCD TV schermen vertraagde beeldinformatie. Hierdoor moet men uiterst langzaam te werk gaan om tijdens het draaien niet aan de satelliet voorbij te gaan.

Om dit probleem, waar vele camperliefhebbers mee te maken hebben, uit de wereld te helpen, heeft Teleco de meest moderne technieken toegepast en de Voyager Digimatic met het DSF80/E richtsysteem ontwikkeld. Dit systeem is uitgerust met een elektronische hoekmeter. Deze meter geeft op het display de werkelijke hoek van de schotel weer, ook als het voertuig niet vlak staat.