facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Tweedehands campers te koop

Groot aanbod tweedehands campers te koop bij Campertravels

Zoekt u naar tweedehands campers te koop? Bij Campertravels heeft u keuze uit een heel ruim aanbod tweedehands campers. Wij verkopen campers die vaak van een eerste eigenaar komen. Daarnaast is ons aanbod heel gevarieerd met veel verschillende soorten merken en dus ook types.

Bekijk hier het aanbod tweedehands campers te koop

Een eigen camper hebben, hoe heerlijk zou dat zijn? Met een eigen tweedehands camper heeft u de vrijheid om op reis te gaan wanneer u dat wilt. U hoeft niet eerst te zoeken naar een camper die u kunt huren. De camper naar uw wens staat altijd direct klaar om mee weg te gaan. Daarnaast beleeft u met een camper ook veel vrijheid op reis zelf. U heeft uw eigen ‘huis’ altijd bij u en u kunt stoppen waar u wilt. Heeft u het ergens wel gezien? Dat rijdt u gewoon weer verder!

Goed onderhouden campers

Als u een camper bij Campertravels koopt wordt deze altijd netjes inclusief afleveringsbeurt en garantie op de motor en versnellingsbak afgeleverd. Natuurlijk zijn de campers die wij aanbieden ook altijd goed onderhouden. Ze verkeren in zeer nette staat.

Als u een camper heeft gekocht kunt u het meeste onderhoud natuurlijk zelf doen. Denk aan schoonmaken, en het regelmatig checken van het oliepijl en de koelvloeistof.

Bent u niet zo handig of wilt u onderhoud liever overlaten aan een professional? Dan bent u altijd welkom bij onze onderhoudsservice. Hier bent u trouwens ook welkom als u de camper niet bij ons hebt gekocht. We beschikken over moderne diagnoseapparatuur en hebben ruime ervaring in onder andere het opbouwen van accessoires, volautomatische schotels, achteruitrijcamera’s, navigatie, luifels en fietsendragers. Ook als er problemen zijn met bijvoorbeeld de versnellingsbak kunt u bij ons terecht.

Campers online bekijken

U kunt ons aanbod campers uitgebreid online bekijken als u een 2e hands camper wilt kopen. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend bij ons langskomen om de campers in het echt te bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomcamper!

Neem contact met ons op.