facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Tweedehands campers

Ruim aanbod tweedehands campers te koop

Wilt u graag een tweedehands camper kopen? Dan hebt u volop keus bij Campertravels. Bij ons vindt u een ruim aanbod nette zeer jonge tweedehands campers te koop die vaak van een eerste eigenaar komen. We verkopen allerlei merken en dus verschillende soorten campers.  Daarnaast worden al die campers ook nog eens netjes afgeleverd inclusief een afleveringsbeurt en garantie op de motor en versnellingsbak.

tweedehands camper kopenAls u een tweedehands camper koopt, koopt u eigenlijk een stukje vrijheid. U kunt met uw eigen camper vertrekken wanneer u wilt, zonder dat u eerst een camper moet zoeken die u kunt huren. Daarnaast biedt een camper nog weer veel meer vrijheid dan bijvoorbeeld een caravan. Een caravan rijdt u echt naar een bepaalde plek om daar te genieten van een fijne vakantie, met een camper kunt u net zo lang doorrijden totdat u bij een plek komt waar u wilt blijven. Vindt u het ergens niet meer leuk? Dan rijdt u zo verder! Zo wordt op vakantie gaan een avontuur!

Luxe integraal camper

Veel van onze campers zijn luxe full integraal campers. Bij een integraal camper zijn het camperdeel en de cabine één. Hierdoor wordt de ruimte optimaal benut. Boven de cabine is vaak nog plaats voor een extra hefbed. Ook is de de cabine erg ruim.

Onderhoud bij Campertravels

De tweedehands campers die Campertravels biedt zijn allemaal zeer netjes onderhouden en dus in zeer nette staat. Natuurlijk kunt u uw camper onderhoud voor een groot deel zelf doen. Zo houdt u uw camper goed onderhouden door hem regelmatig goed schoon te maken en door technische aspecten in de gaten te houden zoals het oliepijl en koelvloeistof.

Als u uw camper volledig wilt laten onderhouden kunt u terecht bij Campertravels. Niet alleen als u een tweedehands camper bij ons koopt, maar ook als u ergens anders een camper gekocht hebt bent u welkom bij onze onderhoud service. We beschikken over moderne diagnoseapparatuur en hebben ruime ervaring in onder andere het opbouwen van accessoires, volautomatische schotels, achteruitrijcamera’s, navigatie, luifels en fietsendragers. Maar ook voor technische onderhoud aan bijvoorbeeld de versnellingsbak bent u bij ons op de goede plek.

Bekijk alle tweedehands campers

Hier vindt u een overzicht van ons verkoopaanbod tweedehands campers. De prijzen zijn inclusief afleveringsbeurt en garantie op de motor en versnellingsbak.

Wilt u liever een camper huren? Bekijk dan hier ons uitgebreide aanbod campers te huur.