facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camper stalling

Zoekt u een plek om uw camper te stallen? Zet uw camper dan veilig in de stalling van Campertravels. De stalling is gelegen aan de Ruitenveen 4 in Nieuwleusen. Vlakbij de A28 bij Zwolle. Wij stallen uw camper in een nieuw gebouw dat helemaal dicht is en daardoor veilig en betrouwbaar. Bij ons kunt u uw camper met een gerust hart achterlaten.

Aantal beschikbare plekken: 0   bijgewerkt september 2020 GEEN PLEK MEER BESCHIKBAAR

camperstalling

Voordelen van onze stalling

  • Uw camper staat overdekt
  • De stalling is helemaal dicht
  • Het gebouw waar uw camper staat is nieuw
  • Het is mogelijk om uw camper bij ons te laten onderhouden voordat deze de stalling in of uit gaat. Neem voor meer informatie contact op.

Bereikbaarheid

Woont u in Ommen, Zwolle, Dalfsen, Balkbrug of Nieuwleusen? Dan is onze camper stalling zeer geschikt. De stalling aan Ruitenveen 4 in Nieuwleusen is zeer goed bereikbaar. De A28 ligt vlakbij. Zelfs met het openbaar vervoer is de stalling gemakkelijk te bereiken. Op 10 minuten lopen staat een bushalte. De buslijnen die hier rijden brengen u onder andere naar het treinstation Zwolle of naar Dedemsvaart of Balkbrug. Ideaal als u niet met een extra auto kunt komen als u de camper naar de stalling brengt.

Meer weten over tarieven en beschikbaarheid?

Wilt u weten of uw camper bij ons in de stalling kan staan? Neem dan even contact met ons op. Graag vertellen we u meer over tarieven en de beschikbaarheid.