facebook twitter
-

06-54318597

Camper kopen

Wilt u een camper kopen in plaats van een camper huren? Dan biedt Campertravels voldoende keus. Wij hebben doorlopend zeer nette campers te koop die vaak van een eerste eigenaar komen. Hieronder ziet u een overzicht van ons verkoopaanbod campers. De prijzen zijn inclusief afleveringsbeurt en garantie op de motor en versnellingsbak.

Presentatie video Niesmann + Bischoff Arto 76E bj 2017

Presentatie video Hobby Optima de luxe T70 HQ 2017

 

 

 

Koop een huurcamper

Wist u dat onze zeer nette huurcampers ook te koop zijn? Wij bieden u de mogelijkheid om te kopen met verhuur. De gegarandeerde huuropbrengst is dan €8000,- (koop voor aanvang van het verhuurseizoen). Dit bedrag kunt u direct van de verkoopprijs afhalen. Heeft u hier meer vragen over? Neem dan contact met ons op.

Camper Financiering

Wilt u een camper kopen maar u heeft op dit moment niet de financiële middelen en/of u gebruikt ze ergens anders voor vraag vrijblijvende een offerte aan u kunt ook uw maandbedrag berekenen via de calculator dit is een gemiddelde indicatie in de praktijk kan deze iets minder of meer worden klik op de button.

rl_krediet_info

Op reis met uw eigen camper

Het voordeel van een camper kopen is dat de camper helemaal van uzelf is. U kunt op vakantie wanneer u wilt en hoeft niet eerst een camper te zoeken om te huren. Een tweedehands camper kopen bij Campertravels biedt vele mogelijkheden. Zo heeft u altijd de keus uit vrijwel nieuwe campers die goed onderhouden zijn. Ook kunt u voor onderhoud in de toekomst altijd bij ons terecht.

Als u een camper koopt kunt u genieten van een heerlijke vakantie vol vrijheid. Reizen met een camper is namelijk heel anders dan wanneer u met een caravan reist. In tegenstelling tot reizen met bijvoorbeeld een caravan boekt u geen vaste plek op een camping, maar rijdt u net zo lang en ver totdat u een plek tegenkomt waar u graag wilt verblijven.

Zo is reizen met een camper heel avontuurlijk en vrijblijvend. U heeft altijd uw eigen ‘huis’ bij u en u kunt deze parkeren wanneer en waar u wilt. Vaak komt u op plekken waar u anders nooit was gekomen.

Groot aanbod campers te koop

Heeft u interesse in een camper kopen? Bekijk dan hierboven ons aanbod campers. Wilt u geen zorgen rondom het stallen en onderhoud van een camper? Dan kunt u ook een camper huren bij Campertravels. We bieden een groot aanbod huurcampers die van alle luxe zijn voorzien. Bekijk de huurcampers hier.