facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Reviews

Hieronder ziet u een overzicht van klanten die een camper gehuurd hebben bij Campertravels. Lees in onderstaande reviews meer over de ervaringen van de klanten met Campertravels! 


Klantreview Fam. Lansdaal

Jordi Lansdaal: “Wilco is een vriendelijke man die ook zelf met de campers reist en daardoor precies weet wat hij je meegeeft.”

Jordi Lansdaal wilde voor een vakantie met zijn gezin een specifieke camper huren. Via Google kwamen ze uit bij de site van Campertravels.
Bij Campertravels vond hij het perfecte model om een onvergetelijke reis naar Slovenië mee te maken.

Lees hier de hele ervaring van de familie Lansdaal


Klantreview Fam. Bouwman

Meneer Bouwman: “Ik was heel erg blij dat we zo’n nieuwe camper mee hadden. Als je het dan doet moet je het ook goed doen, was ons motto.” 

Het gezin Bouwman, vader, moeder en twee kinderen uit Dedemsvaart, besloot hun 25-jarig huwelijk groots te vieren met een mooie vakantie. Normaal vieren ze vakantie in eigen land, maar nu maakten ze plannen voor een reis naar Italië, met een camper. Vader Bouwman vertelt: “We wilden echt iets bijzonders doen, sowieso Pompei en Rome bezoeken.”

Lees hier de hele ervaring van de familie Bouwman


Klantreview Fam. Bos

Anne-Rik Bos: “Wij houden ervan om lekker rond te rijden en veel te zien!” 

Anne-Rik Bos heeft samen met zijn vrouw Wendy en twee jonge kinderen al meerdere keren een camper gehuurd bij Campertravels. Anne-Rik is eigenaar van Fleulia, totaalleverancier van koffie, thee, machines en aanverwanten voor horeca, bedrijven en instellingen in Hardenberg. Vakantieplannen ontstaan door het runnen van de eigen zaak vaak spontaan en mede hierdoor maakte de familie Bos voor het eerst kennis met Campertravels.

Leer hier de hele ervaring van de familie Bos.


Klantreview Vechtdal Marketing & Marketing Oost

Anieke: “De campers waren werkelijk van alle gemakken voorzien.”

Vijf dames van Vechtdal Marketing en Marketing Oost werden door Camperplaats Vechtdal uitgenodigd om van 23 op 24 maart een nachtje door te brengen op hun camperplaats. Campertravels stelde hiervoor twee luxe campers ter beschikking. Wij vroegen Anieke (Gebiedsadviseur Marketing Oost) hoe deze overnachting haar is bevallen. “Het was super”, vertelt ze. “De campers waren ruim en werkelijk van alle gemakken voorzien.”

Lees hier meer over haar ervaring met Campertravels


Klantreview dhr. Fokkema

Dhr. Fokkema: “Erg nette service en een piekfijne camper!”
Dhr. en mevr. Fokkema reizen al jarenlang met een camper. Waar het ooit begon met een klein camperbusje (Mitsubishi L300), hebben meneer en mevrouw Fokkema nu een prachtige camper gekocht bij Campertravels. De eerste reis met de camper moeten ze nog maken, maar ze weten nu al dat het fantastisch zal zijn. Dhr. Fokkema: “Deze camper rijdt geweldig, veel stabieler dan onze vorige. Ook hebben we nu twee lengtebedden, dus we hoeven niet meer over elkaar heen te kruipen.”

Lees hier meer over zijn ervaringen met Campertravels


Klantreview dhr. Lamberink

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”
Dhr. Lamberink en zijn vrouw gaan al jaren met hun caravan op vakantie, maar ze wilden ook wel eens met een camper op reis. Om eerst te testen of een camper wel iets voor hun was, besloten ze een camper te huren. “Het reizen met een camper is uitstekend bevallen. Je hebt veel meer vrijheid”, aldus dhr. Lamberink.

Lees hier meer over zijn ervaringen met Campertravels


Klantreview fam. Boes

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper”
Meneer en mevrouw Boes gaan nu al voor de vijfde keer op vakantie met een gehuurde camper van Campertravels. Meneer Boes vertelt in een klantreview dat het mooiste van reizen met een camper de vrijheid is. “Als je het gezien hebt op een plek, kun je gewoon weer verder trekken. Je hebt je huis altijd bij je!”

Lees hier meer over de camperreizen van de fam. Boes


Klantreview Gerrit en Sandra

Sandra: “Toen we de camper zagen waren we direct verkocht!”
Gerrit en Sandra kochten in september 2016 een camper bij Campertravels. Ze ruilden een 12 jaar oude camper in voor een camper van 1 jaar oud. “Reizen met een camper biedt totale vrijheid”, vertelt Sandra. “Staat er file? Dan draaien we gewoon een parkeerplaats op om even lekker te eten en ontspannen. File voorbij? Dan rijden we weer door.”

Lees hier meer over de camperreizen van Gerrit en Sandra


Klantreview dhr. Hoogers

Dhr. Hoogers: “Wij vinden altijd de beste prijs bij Campertravels”
Dhr. Hoogers en zijn vrouw hebben al in 2012 de eerste camper gehuurd bij Campertravels. Ze zijn erg tevreden. Vooral over de prijs. “Als je langer dan drie weken weg wilt is Campertravels altijd de goedkoopste”, vertelt Hoogers. “We zijn blij met de all-in prijs bij Campertravels. Bij andere camperverhuurders komt er altijd nog van alles bij de prijs op.”

Lees de volledige review van dhr. Hoogers hier


Klantreview dhr. Veenje

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”
Dhr. Veenje en zijn vrouw hebben nu twee keer een camper gehuurd bij Campertravels. Ze vinden het fijn dat ze elk jaar met een nieuwe camper op reis kunnen. “Kopen kan echt niet uit, ik kan nu twintig jaar lang elk jaar een nieuwe camper huren, maar als ik nu een camper koop wordt die rustig twintig jaar oud”, aldus dhr. Veenje.

Lees hier meer over de ervaringen van dhr. Veenje


Heeft u genoten van bovenstaande reviews en wilt u zelf ook graag een camper huren of een camper kopen bij Campertravels? Bekijk de campers dan online of maak direct een afspraak!

Wilt u ook een review achterlaten? Neem dan contact met ons op!