facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camper Zwolle

Vind dé camper in Zwolle!

Bij Campertravels in de buurt van Zwolle vindt u de camper Zwolle die het best bij u past. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos op reis kunt. Doordat u alles direct bij de hand heeft, hoeft u van tevoren alleen nog maar te bedenken waar u heen gaat reizen. En zelfs dat kunt u onderweg altijd nog veranderen.

Een camper Zwolle huren geeft als grote voordeel dat uw reis niet vast hoeft te liggen. Ontdek de meest onbekende plekken of ga juist langs bij de plaatsen die u al kent. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze campers zijn allemaal uitgerust met een fietsendrager, waardoor u ook niet te bereiken plekken kunt bereiken met de fiets.

Camper ZwolleCamper Zwolle verhuur

U bent sowieso WA-Casco (all-risk) verzekerd als u bij ons een camper in Zwolle huurt. Aanvullende verzekeringen zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Daarnaast worden onze campers goed onderhouden in een speciale garage. Hier beschikken wij over moderne diagnose-apparatuur en worden de campers technisch altijd goed gecheckt. Over het stallen hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want dat zit bij de prijs inbegrepen. Vanuit Zwolle bent u in ongeveer 30 minuten bij Campertravels en kan uw reis beginnen!

Camper in Zwolle kopen

Huren is echter niet de enige mogelijkheid. U kunt ook een camper kopen of aanschaffen door middel van financiering. In het geval van kopen bent u zeker van een afleveringsbeurt en krijgt u garantie op de motor en versnellingsbak. Daarnaast geven wij u ook graag advies over het onderhoud. Zo kunt u dit gemakkelijk zelf thuis doen. Er staan bij ons ook huurcampers te koop. Door samen te werken met Royaallease kunt u een camper in Zwolle aanschaffen door een bepaald maandbedrag te betalen.

Als u een camper heeft, ontstaat het risico op diefstal. Het wordt sterk aangeraden uw camper goed te verzekeren voordat u op reis gaat.

Ervaringen

Al veel tevreden klanten gingen u voor in het kopen of huren van een camper. Benieuwd naar hun ervaring met Campertravels? Lees de reviews! Bijvoorbeeld van dit stel dat een camper kocht of van dit stel dat ieder jaar met een nieuwe gehuurde camper op vakantie gaat.

Meer weten?

Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken om een kijkje te nemen bij ons aanbod van campers in Zwolle. Onze adviseurs geven u bovendien graag advies over welke camper het best bij u past en hoe u zelf uw camper kunt onderhouden.