facebook twitter
-

06-54318597

Kampeer inspiratie nodig? Deze blogs moet je volgen!

Kampeer inspiratie nodig? Deze blogs moet je volgen!

Ben je groot fan van kamperen en doe je niets liever dan dromen over je volgende reis of vakantie? Dan is het heerlijk om verschillende kampeer inspiratie blogs aan je lijstje toe te voegen die je regelmatig kunt lezen. Op zoek naar de laatste trends op kampeergebied. Of je nu gaat kamperen met een tent of het liefst reist met camper. Deze blogs zijn voor alle kampeerders interessant!

Kampeer inspiratie blog Kampeermeneer.nl

Kampeermeneer.nl is een blog van Tjerk. Hij is een echte fan van kamperen. Zo schrijft Tjerk op zijn blog: “Ik ben een echte tent kampeerder met een vouwwagen, maar kijk op de camping regelmatig met gezonde jaloezie naar een gepimpte caravan of gave retro camper.” Op zijn blog deelt Tjerk leuke kampeerverhalen, coole campings en handige tips. Leuk feitje: zijn favoriete camping is Camping De Roos in Beerze, vlakbij Ommen en dat ligt dan weer dichtbij onze Campertravels in Balkbrug!

I love kamperen blog

Ilovekamperen.nl is van Karen Horstman. Op haar blog lees je kampeernieuws, recensies en tips. Als je door haar blog zin krijgt om te gaan kamperen is haar missie geslaagd. Ze gelooft dat kamperen een leuke, sociale en voordelige manier van vakantie vieren is waar je samen de mooiste herinneringen aan overhoudt. Zeker een aanrader als je zelf ook van kamperen houdt!

Inspiratieblog Love 2 Camp

Love2camp.nl wordt gerund door Martine en Marije. Twee dames die leuke blogs schrijven over verschillende onderwerpen rondom kamperen. Denk aan categorieën als camping gear, camping life, love2eat en love2read. Van de lekkerste recepten voor op de camping tot de boeken die je moet lezen als je op vakantie bent!

Kampeer inspiratie op tv

Geen zin om blogs te lezen? Of wil je naast de leuke artikelen nog meer kampeerinspiratie op doen? Dan zijn er leuke televisieprogramma’s te volgen die helemaal gericht zijn op kamperen. Neem bijvoorbeeld KampeerTV. In dit leuke programma zie je campings over heel Europa, maar ook zie je de nieuwste kampeersnufjes. Denk aan campers en caravans, maar ook verschillende soorten keukengerei zoals pannen. Dit programma wordt elke zondag om 17:30 uur uitgezonden op RTL4.