facebook twitter
-

06-54318597

Met de camper door Nederland

Met de camper door Nederland

Als we de reacties op onze Faceboekpagina mogen geloven is ons eigen kikkerlandje het meest populaire vakantieland! Daarom deze keer: tips voor een camperreis door Nederland.

Nederland is dan klein, er is genoeg te beleven en te zien en iedere provincie heeft zijn eigen charme. Ook zijn er door heel Nederland mooie camperplaatsen. Wie met de camper door Nederland reist hoeft zich dan ook geen moment te vervelen. Je kunt gaan en staan waar je wilt en ontdekt altijd wel weer nieuwe plekjes.

Ook wanneer je voor het eerst op vakantie gaat met een camper is Nederland een prima land om eens uit te proberen of een camperreis iets voor je is. We zetten een aantal leuke routes voor je op een rij:

  • De bloembollenroute: de Bollenstreek is één van de mooiste gebieden van Nederland. Reis bijvoorbeeld van Enkhuizen naar Castricum en geniet van de weiden vol met bloemen. Met haar prachtige uitzichten en rustige weken is deze omgeving heel geschikt om een stop te maken voor een fietstocht.
  • Deltawerken: onderin Nederland vind je de deltawerken van Zeeland, één van zeven wereldwonderen volgens de ‘American Society of Civil Engineers’. Hier kun je een mooie route rijden over eeuwenoude dijken en dorpjes, afgewisseld met moderne bouwwerken die bij het Deltaplan horen. Een leuke manier om Zeeland te verkennen.
  • Elfstedentocht: ook leuk, de Elfstedentocht rijden met de camper! Zo kom je door Leeuwaren, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Bezoek het Schaatmuseum in Hindeloopen, maak een duik in het Slotermeer en proef een Us Heit speciaalbier in Bolsward.
  • Het Vechtdal: natuurlijk mag het prachtige Vechtdal niet ontbreken in dit rijtje. Hier vind je natuur, bossen en rust. Er zijn veel mooie fietsroutes en ook de enige wellness camperplaats van Nederland. Ultiem ontspannen doe je in het Vechtdal.

Camper huren of kopen

Zie je het wel zitten om met de camper door Nederland te reizen? Bij Campertravels huur je zorgeloos een camper! Al onze campers zijn automaat en van alle luxe en gemakken voorzien. Smaakt de camperreis naar meer? Koop dan je eigen camper! Ook hiervoor kun je terecht bij Campertravels. Maak gerust een vrijblijvend afspraak.

Nog andere leuke routes?

Weet jij nog meer leuke camperroutes door Nederland? Wij zijn heel benieuwd! Laat een reactie achter op onze Facebookpagina!

Geniet van je reis door Nederland!