facebook twitter
-

06-54318597

Camperreis België

Camperreis België

Na het huren van een gloednieuwe camper denk je aan een camperreis naar onze zuiderburen. België staat bekend om de bosrijke Ardennen vol met prachtige natuur, een aantrekkelijke omgeving voor wilde dieren. Een ideale bestemming voor je camperreis. De campeermogelijkheden in de Ardennen zijn goed verzorgd en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Van het huren van een camper tot het vinden van een prachtige camperplaats, het is allemaal mogelijk. 
Middenin de bossen vind je de mooiste campings omgeven door wouden, natuurreservaten en rivieren. Geschikt voor zowel een actieve vakantie als een verblijf vol rust.
De Belgische kust is een aanrader voor een camperreis om nooit te vergeten. Standplaatsen voor een camper zijn hier iets beperkter, maar zeker te vinden. De 70 km lange kuststrook is erg populair bij vakantiegangers. Met de camper rijd je over de prachtige kust langs mooie stranden de gezellige plaatsjes in met bruisende winkelstraten, restaurants en cafés. Ook rijd je langs uitgestrekte zandstranden met ongerepte natuur. 
Beschik je over genoeg tijd voor een lange camperreis? Dan is het zeker de moeite waard om langs de Belgische kust naar de Franse Westkust te reizen.

In West-Vlaanderen vind je het prachtig oude stadje Brugge. Brugge is populair om zijn historische binnenstad met veel oude straten, musea, sfeervolle pleinen met gezellige terrasjes en cafés en prachtige oude gevels die je mee terug nemen naar vroegere tijden. De haven van Brugge ligt op 10 km afstand van het centrum in het plaatsje Zeebrugge. De haven is eind 19e eeuw gebouwd en is na Antwerpen de belangrijkste zeehaven van België.

Natuurlijk mag je op je reis door België de hoofdstad Antwerpen niet vergeten. Niet de meest geschikte stad om te overnachten met je camper, maar zeker de moeite waard om een dag te bezoeken. 
Aan de rechteroever van de Schelde vind je de haven van Antwerpen. Het is na Rotterdam de belangrijkste haven van Europa. Ook is de stad een wereldcentrum voor diamanthandel. 
Antwerpen is één van de meest populaire stedentripbestemmingen van Nederland. Het aanbod van winkels, restaurants en bars is groot in de bruisende stad. De historische stad heeft prachtige oude gebouwen, binnenhofjes en tal van musea.