facebook twitter
-

06-54318597

Het land van de maand: Oostenrijk

Het land van de maand: Oostenrijk

Europa kent veel mooie landen. Daarom lichten we elke maand een vakantieland uit om naar toe te reizen. Het land van deze maand is Oostenrijk. Een prachtig land, dat zowel in de winter als in de zomer de moeite waard is om naar toe te reizen.

Oostenrijk is een land met veel mogelijkheden. Zowel ’s winters als zomers zijn er mooie gebieden, plaatsen en steden te bezoeken. Wintersporters kunnen hun hart ophalen in de mooiste skigebieden. In de zomer kunt u een complete rondreis maken, waardoor u alle schoonheid van het land ziet.

Oostenrijk in de winter

Dankzij de Alpen zijn er veel mooie plekken om in Oostenrijk op wintersport te gaan. De plaatsen Tirol en Salzburgerland zijn erg populair onder wintersporters. Veel Nederlands gaan op wintersport naar Oostenrijk. Natuurlijk voor de oneindige hoeveelheid pistes, maar ook omdat de skioorden zich volledig hebben gericht op wintersport. Naast wintersport is het land ook prima te bezoeken voor mooie wandelingen in de sneeuw en rijk aan gezellige dorpjes en steden.

Oostenrijk in de zomer

Ook in de zomer is Oostenrijk een perfect land om door heen te reizen. De bergtoppen in Tirol lenen zich uitstekend voor prachtige wandelingen met mooie uitzichten. In de streek Karinthië vindt u heerlijke meren waarin u een frisse duik kunt nemen. Salzburg en Wenen zijn steden die niet overgeslagen mogen worden.

Prachtig Wenen

Aan een vakantie of reis door Oostenrijk mag een bezoekje aan Wenen eigenlijk niet ontbreken. De stad is rijk aan musea en grote statige gebouwen uit de renaissance. Vooral Kunsthistoriches Museum Vienna is een aanrader. Een prachtig negentiende-eeuws gebouw waar grote meesters een plek hebben. Verder heeft Wenen net als veel andere steden genoeg winkels, leuke barretjes en heerlijke restaurants. Wenen is zeker de moeite waard!

Camper kopen of huren

Enthousiast geworden van vakantieland Oostenrijk, maar geen camper? Wij verkopen luxe campers die van alle gemakken zijn voorzien. Liever niet kopen of eerst uitproberen of een camper bij u past? Bekijk ons aanbod bij ‘camper te huur!’

Camper kopen

Camper huren