facebook twitter
-

06-54318597

Met de camper naar Hongarije en Kroatië? Lees onze tips!

Met de camper naar Hongarije en Kroatië? Lees onze tips!

Kies eens voor iets totaal anders dan je gewend bent en reis met de camper naar Hongarije en Kroatië! Haal het meeste uit je roadtrip door niet één, maar twee landen te bezoeken. Gegarandeerd dat je een variërend landschap treft, de meest uiteenlopende bezienswaardigheden ziet en een goede reden hebt om lang weg te blijven van huis. Klinkt perfect, toch?

Met de camper van Hongarije

Je hebt vast wel eens ‘Hongarije’ in combinatie met ‘goedkoop eten en drinken’ gehoord. Het is één van de redenen dat toeristen hier zo graag komen. Een absoluut hoogtepunt is het Balatonmeer. Dit is het grootste meer in Midden-Europa. Daarnaast zijn er tal van musea die zeker een bezoek waard zijn. Liever de landsgeschiedenis zelf bekijken? Bezoek dan één van de historische plekken als het Vissersbastion of het Heldenplein in Boedapest. Dit zijn pas een paar voorbeelden, want er is nog zoveel meer te beleven in Hongarije. Ontdek het zelf!

… door naar Kroatië

Eigenlijk heb je al genoeg reden om er een paar weken tussenuit te gaan als je alleen de eilanden van Kroatië zou bezoeken. Geniet in de zomer van een lekker drankje op het strand, of breng een bezoek aan één van de nationale parken. In Nationaal Park Plitvice vind je de mooiste meren en met maar liefst negentig watervallen kijk je gegarandeerd je ogen uit.

Ook wanneer het weer wat minder is, valt er genoeg te beleven in Kroatië. Neem een kijkje bij de vele historische locaties die zich er bevinden, zoals Old Town in Dubrovnik en bewonder de kunst in de verschillende soorten musea. Net als in Hongarije zijn de prijzen in Kroatië niet heel hoog, waardoor een roadtrip met de camper naar Hongarije en Kroatië ook voor een kleiner budget zeker mogelijk is.

Wacht niet langer, huur een camper!

Waarom zou je kiezen als je the best of both worlds kunt hebben? Voor de ultieme roadtrip-ervaring huur je een camper bij Campertravels en reis je met de camper van Hongarije naar Kroatië. Van Boedapest naar Zagreb, beide hoofdsteden, is het zo’n vier uur rijden. Geeft je meteen de mogelijkheid om onderweg nog meer te zien van het landschap, mocht je daar nog geen tijd voor gehad hebben. Waar wacht je nog op? Fijne vakantie!