facebook twitter
-

06-54318597

Groepsreizen met camper

Groepsreizen met camper

Dat kamperen onder Nederlanders steeds populairder wordt is duidelijk. Vooral op vakantie met de camper blijft groeien in populariteit. Dat is ook niet gek. Rondtrekken in Europa of verre reizen maken met de camper, het kan allemaal. Extra handig, uw eigen spullen heeft u direct bij de hand. Gaat u mee met een groepsreizen met de camper, of wilt u reizen met vrienden? Bij ons kunt u zowel campers huren als kopen!

Georganiseerde groepsreizen met camper

U kunt op verschillende manier rondreizen met uw camper. In een groepsreis kunt u kiezen voor samen rijden, maar ook in eigen tempo naar de overnachtingsplaats rijden. U heeft hiermee een combinatie van vrijheid en zelfstandigheid, maar ook de gezelligheid van een groep. U kunt hiervoor een camper huren, maar natuurlijk kunt u ook een camper aanschaffen zodat u altijd direct op pad kan!

Reizen met vrienden

Wilt u met vrienden op reis of een vriendenweekend weg met de camper? Onze campers lenen zich uitstekend voor een weekend, midweek of langere vakantie. U kunt met meerdere personen in een camper, maar ook meerdere campers huren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Camper huren

Wij verhuren campers voor elke vakantie. Zo kunt u een mooie en avontuurlijke reis maken zonder zorgen. Onze campers verkeren in uitstekende staat. We hebben onze eigen speciaal ingerichte campergarage en de campers beschikken over moderne apparatuur. De campers zijn all-risk verzekerd, dat geeft u een zeker gevoel.

Bekijk hier ons totale camperverhuur

Een camper aanschaffen

Een camper aanschaffen kent veel voordelen. Met een eigen camper start u ieder gewenst moment de motor en gaat u op pad. Altijd uw eigen spullen bij de hand en veel vrijheid. Een ander groot voordeel is dat u een camper kiest die helemaal naar uw smaak is en waar u jaren van kunt genieten.

Bekijk hier ons camperaanbod