facebook twitter
-

06-54318597

Tweedehands camper kopen? Bekijk nu ons aanbod campers te koop!

Tweedehands camper kopen? Bekijk nu ons aanbod campers te koop!

Een tweedehands camper kopen is zeer verstandig. De aankoop van een tweedehands camper is namelijk goed voor uw portemonnee. Niet alleen omdat het aankoopbedrag lager is dan dat van een nieuwe camper, ook scheelt het enorm voor wat betreft afschrijving.

Bij Campertravels vindt u een ruim aanbod tweedehands campers te koop. Ons aanbod bevat doorlopend zeer nette campers te koop die vaak van een eerste eigenaar komen. Als u bij Campertravels een camper koopt bent u verzekerd van een goede aankoop. We leveren de campers namelijk af inclusief afleveringsbeurt en garantie op de motor en versnellingsbak. Ook kunt u voor onderhoud altijd bij ons terecht.

Avontuurlijke reizen

Als u een eigen camper heeft kunt u op reis gaan wanneer u wilt. U pakt de camper in met uw vakantiespullen en u kunt op pad. Het leuke van reizen met een camper is dat uw veel meer op plekken kunt bezoeken dan wanneer u bijvoorbeeld met een caravan gaat reizen. Een caravan rijdt u naar een plak toe, maar met een camper kunt u doorreizen. Komt u een mooie plek tegen? Blijf er dan. Heeft u het gezien? Dan rijdt u gewoon weer verder. U heeft uw slaapplek altijd bij u.

Camper huren?

Wilt u graag op reis met een camper, maar heeft u op dit moment niet het budget om een nieuwe camper te kopen? Dan kunt u bij Campertravels ook een camper huren. Voordeel van het huren van een camper is dat u gewoon heerlijk met een camper op reis kunt, maar geen zorgen hebt over onderhoud, pech onderweg of een plek om de camper te stallen.

Aanbod tweedehands campers

Wilt u een tweedehands camper kopen en bent u benieuwd naar ons aanbod campers te koop? Bekijk dan hier direct ons aanbod campers te koop. Wilt u meer weten over Campertravels? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze campers.