facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camper huren Hardenberg

Woont u in Hardenberg en wilt u een camper huren? Kom dan eens naar Campertravels! Wij verhuren zeer nette en zo goed als nieuwe campers. Of u nu een weekend, midweek of een langere periode wilt reizen met een camper, bij Campertravels vindt u altijd de geschikte camper voor uw reis! Een camper huren Hardenberg was nog nooit zo makkelijk want met onze locatie in Balkbrug zijn we altijd dichtbij.

Waarom een camper huren?

Het huren van een camper in plaats van een camper kopen heeft veel voordelen. Gaat u bijvoorbeeld maar eens per jaar met de camper op vakantie? Dan kan het huren van een camper zeker uit. Niet alleen financieel gezien. U hoeft namelijk geen staplek te regelen, u hoeft niet te zorgen voor onderhoud, bij pech of schade onderweg krijgt u met een huurcamper van Campertravels altijd hulp en zelfs vervangend vervoer mocht dat nodig zijn.

Totale vrijheid

Reizen met een camper is volgens vele kampeerders een vorm van totale vrijheid. U heeft uw slaapplaats altijd bij u en kunt daarom gaan en staan waar u wilt. Veel camper reizigers boeken geen vaste plekken maar rijden net zo lang totdat ze ergens komen waar het mooi is en waar ze graag willen blijven. In landen als Noorwegen kun je de camper zelfs bijna overal waar je wilt neerzetten! Je hebt geen campings nodig. In landen als Italië of Frankrijk mag u soms uw camper plaatsen tussen prachtige wijnvelden of olijfgaarden. Tijdens het reizen met een camper ziet u niet alleen de mooiste plekken, u ervaart ook de grootste avonturen.

Aanbod campers

Klik hier voor het actuele aanbod van onze huurcampers. Als u in Hardenberg een camper wilt huren kunt u ook even bij ons langskomen in Balkbrug. Zo kunt u de campers zelf bekijken! Graag laten we u de campers zien zodat u een beter beeld krijgt van waar u mee op reis kan gaan!

Nu een camper huren Hardenberg? Ga naar de huurcampers!

Liever een camper kopen?

Campertravels biedt ook een aantal campers te koop aan. Als u een camper koopt heeft u altijd een camper ter beschikking voor uw reizen. U kunt op reis gaan wanneer u wilt!

Bekijk hier ons aanbod campers te koop

Bürstner Aviano 690G camper verkocht

handgeschakeld

Meer informatie

Adria M 670 SL Matrix Camper Verkocht

5 persoons enkele bedden

automaat

Meer informatie

Carado T 447 verkocht

4-persoons camper enkele bedden

automaat

Meer informatie