facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Klantreview fam. Boes

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper”

Meneer en mevrouw Boes gaan nu al voor de vijfde keer op vakantie met een gehuurde camper van Campertravels. Meneer Boes vertelt in een klantreview dat het mooiste van reizen met een camper de vrijheid is. “Als je het gezien hebt op een plek, kun je gewoon weer verder trekken. Je hebt je huis altijd bij je!”

Nadat meneer en mevrouw Boes al jaren hun vakantie in een vakantiehuisje vierden, werd het tijd voor iets anders. Dhr. Boes vertelt: “Ik had al een keer iets gehoord over de mogelijkheid om campers te huren. Toen ik op internet ging zoeken kwam ik Campertravels al snel tegen. Ik kreeg Wilco aan de telefoon, maar die vond dat we eerst moesten komen kijken voordat we een camper gingen reserveren. Heel netjes vond ik dat.”

“Eenmaal bij Campertravels was Wilco direct heel vriendelijk. Hij heeft ons verschillende campers laten zien en hij kon daarbij direct van alles uitleggen”, aldus dhr. Boes. Elke camper is toch verschillend. “Als we een camper huren bij Campertravels kiezen we elke keer een andere. We vinden het leuk om al die verschillende campers te testen. En stel dat we de Staatsloterij winnen, dan kunnen we de favoriete zelf aanschaffen”,  lacht dhr. Boes.

Camper huren in plaats van kopen

Over waarom meneer en mevrouw Boes een camper huren in plaats van er een te kopen, kan dhr. Boes heel kort zijn. “Het draait om vrijheid. We halen hem op en leveren hem in. Verder hoef je er niets mee te doen. Je hebt geen zorgen over onderhoud, schade, pech onderweg, stalling en ga zo maar door. Daar komt nog bij dat mijn vrouw en ik de zestig gepasseerd zijn. Voor die twee weken per jaar dat we met de camper reizen kan het niet uit om er zelf een te kopen.”

Meneer en mevrouw Boes reizen graag naar Duitsland met de camper. Ze ontdekken elk jaar weer een ander gebied van het land. Het liefst verblijven ze dan op rustige boeren svr-campings. Dhr. Boes: “We houden er niet van om op één plek te blijven. Het mooie van het reizen met een camper is dat je verder kunt gaan als je het ergens wel gezien hebt.”

Inpakken en wegrijden

Dhr. Boes wil Campertravels bij iedereen aanraden. “We hebben een jaar een camper bij een ander bedrijf gehuurd omdat er bij Campertravels toen geen camper beschikbaar was. Toch zijn we het jaar daarop gewoon weer terug gekomen bij Campertravels. We houden van de persoonlijke aandacht. Ook problemen worden snel opgelost. Zo hadden we op vakantie eens een probleem met de schotel. Na even bellen met Wilco was het probleem direct verholpen.”

Dhr. Boes sluit de klantreview af: “Ik wilde dat ik het reizen met de camper veel eerder ontdekt had. Hiervoor gingen we altijd naar een vakantiehuisje, maar dit is veel mooier. We hebben nu een huis op wielen. Het is inpakken en wegrijden. Ik kan het iedereen aanraden!”